Dobrý deň, prišla som sem opísať to, čoho sa bojím a s čím ma veľa ľudí straší a možno majú pravdu... Mám dosť krivú chrbticu- skolióza. Vravia mi, že kvôli tomu nebudem môcť otehotnieť, lebo vraj ten, kto má krivý chrbát môže byť neplodní... Mám aj problémy s menštruáciou a vravia mi, že aj to môže byť kvôli chrbtici... Je to pravda?
To Ti kto povedal?? Na zaklade akeho vyskumu? Ja mam tazsi stupen skoliozy od 10 rokov, a mam 2 deti.
Len Ti radim cvicit, lebo velke brucho je zataz najma na krize.
Mam skoliozu od 11 rokov a deti na prvu supu.. Nema ti to ako ovplyvnit vajecniky
@katarina092 Sesternice...
Tak ich nepocuvaj..maju zle informacie
Sa ich spytaj kde sa to docitali.
sesternice evidentne nemaju astestaciu z ortopedie ani gynekologie...Nepocuvaj ich , nemaju pravdu. A ked uz sme pri tom takuto vec povedat asi to budu zavislive mrchy.
wow, pocula som uz kadeco ale zeby kriva chrbtica toto spôsobovala 🤦♀️? Kam ludia chodia vobec na taketo bludy?? 😂🙄
Tak toto ma v zivote nenapadlo v 13 rokoch pre mna dost neskoro zistili (skoliozu) 2x kupele, korzet do 18 rokov .. skolioza sa upravila max o par stupnov... a mam uz 3 rocnu dceru... takze neboj sa toto kto ti o tomto hovoril su bludy ...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie nie to pravda. Mam skoliozu a cakam babo. Chrbtica nema vplyv na vajecniky ci maternicu. Jedine ze treba vela cvicit a posilnit svaly chrbta a brucha lebo skolioticky chrbat sa tazsie vyrovna s velkym bruskom a kilami navyse.