Ahojte potrebujem poradiť podľa merania BT mi dnes oznacilo ovu ale nemám vobec žiadne príznaky ani hlien ani prsia nebolia včera ma pichalo cely den v podbrušku vecer okolo 21 na lavej strane vajecnik ale to som sa az zastavila ako to zabolelo... Podla hlienu, bolenia prsnikov a v podbrušku ovu bola okolo 29-30. Mrsku mám dostať 13.4. mam sa riadiť predovulacnymi príznakmi ci grafom ? Ďakujem za odpoveď ❤️
@lauritkatesty ďakujem za odpoved a môže z toho byt vobec tehotenstvo ked je taká krátka 😥
@lauritkatesty myslis ze sa mi posunie aj mrska?
Môžem vedieť aká je to aplikácia? Ďakujem
@nikapuggioni
@nikapuggioni my fertility chart🙂
@alzbeta162 ďakujem 🙏🙏🙏
@nikapuggioni prosím🙂
@alzbeta162 akor si myslim,ze sa posunie
@lauritkatesty 🙏dufam, že máš pravdu a konečne to výjde tento mesiac
@alzbeta162 držim palce 🙂 vždy je nádej 😉
@lauritkatesty ďakujem ❤️ tak dnes takto tak verim trošičku, že sa stihne uhniezdit a nepride M
@lauritkatesty ahoj prepáč, že ťa stale označujem 🙄 ale viem, že ty sa vyznas v takychto veci a vždy rada pomôžeš ❤️ dnes mi klesla teplota problém 😥?
@alzbeta162 ahoj. Nemusi to byt ziadny problem,niekedy sa objavi jednorazovy pokles. Uvidime,ci zase stupnes..snad to neznaci polles pred ms..ale potom.by to bol anovulak..no stres,uvidime co dalej.🤞
@lauritkatesty si zlatá ❤️ ďakujem krasne za podporu uvidím co zajtra namera teplomer🤷
@lauritkatesty dnes takto❤️
@alzbeta162 tak zatial fajn.👌
@lauritkatesty dnes takto🤷
@alzbeta162 nevidim grafik..
@alzbeta162 uz vidim..noo zase sa to netvari vysoko,ale nevadi meraj dalej
@lauritkatesty tak 37 dnes sice to bolo take kratke meranie lebo syn ma otravoval tak neviem ... Uvidím zajtra rano dufam ze pojde hore🙏
@lauritkatesty dnes opäť 37 🙄
@lauritkatesty ahoj tak dnes trochu vyskočila
@alzbeta162 tak teoreticky by si mohla byt dnes 10 dpo
@lauritkatesty zajtra skúsiť test ak by neprisla M mozem ci skoro?
@alzbeta162 teoreticky, uz by mohol aspon duch vyjst 🙂 ak to bude tehu na 11 dpo.
@lauritkatesty tak uvidim ako ma bude skubat 🤣
@lauritkatesty tak dnes takto jasne ze ma skubalo 🤣🤷
@alzbeta162 tak veru ale niečo vidim 😀
@lauritkatesty no uvidíme skusim este toho 18 akoby mala prísť no to len podla grafu sa riadim a tej posunutej ovu
@alzbeta162 a dnes si neskušala ? 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@alzbeta162 vyzera to na 3DPO, tak ako označil, pokial sa tie teploty budu držat, niekedy sa príznaky nemusia presne zhodovat s ovulkou. len meraj dalej a koniec cyklu by mal byt cca za 10-11 dni