Kotvičník a Maca na plodnosť - skúsenosti

28. dec 2023

Ahojte.Chcem sa spýtať ktoré mate skúsenosti pomohla vám Maca a Kotvičník na plodnosť ? Chcela by som to užívať aj ja aj priatel.Lebo teraz sa nám stalo to že otehotnieť sa nám podarilo na 2x snaženia sa ale bohužial sa to skončilo spontalným potratom lebo sa plod prestal vyvijať hneď na začiatku. 😞 Tak rozmýšlame že by sme si dačo kupili na podporu plodných dni a spermii.Ďakujem vám za každú radu.

rybiatko123
28. dec 2023

ja som na to počula dobre ohlasy od kamosiek, plus brali ešte infolic

egonsk
28. dec 2023

ked si uz 2x otehotnela, tak asi priatel so spermiami moc problem nema, to skor teba by zrejme mohol doktor dat trosku do poriadku najprv. A inak baby uzivaju kyselinu listovu pre podporu v tehotenstve a vyvoji plodu...
Inak myslim, ze pre chlapa oboje je neucinne, iked reklamy tvrdia samozrejme ine.

katesocka
28. dec 2023

Brala som obidvoje, cca 2 mesiace a otehotnela som. O prvé dieťa sme sa snažili takmer 2 roky, o druhé 3 mesiace. Či to bolo ja vďaka Mace a Kotvicniku, neviem. Plus som brala vitamín D a E a kyselina listovú (zdravý vývoj plodu)

ivkav5
28. dec 2023

Neviem či by som riešila mužovú plodnosť (kotvičník je skôr pre chlapov pri neplodnosti), skôr si nasaď niečo ty. Macu môžeš skúsiť, ale čo ja viem..Za mňa inak- muž bral Folandrol, vitamín E a ja veľmi dlho kyselinu listovú, vitamín E tiež a potom Inofolic. Po otehotnení som hneď prešla na Femibion 1. Inak pri tejto “kúre” sa mi podarilo otehotnieť po 2 mesiacoch. Držím palce🙂

medda_beda
28. dec 2023

Nerieš otehotnenie, ale udržanie plodu.
A nie nám to nepomohlo kedže tieto vitamíny môžu pomôcť možno tak zvýšiť počet.

katesocka
28. dec 2023

@medda_beda tieto vitamíny by mali zlepšiť kvalitu vajíčok, množstvo nezvýšia

medda_beda
28. dec 2023

@katesocka myslela som množstvo spermií 🙂 len som nedopísala.

katesocka
28. dec 2023

@medda_beda jaj prepáč, zle som pochopila, v tom sa nevyznám 🙈

bozenka67
3. jan 2024

Ahoj, ak ti mozem poradit, ja mam za sebou 2xMA tiez nieco nefunguje...precitak si diskusie kde zeny riesia tehotenstvo po MA, mam pocit, ze tam bude treba preventivne uz na zaciatku ako sa podari opat otehotniet, ist do liekov ako Anopirin, Fraxiparin, Clexane a nejake ten progesteron. Kotvcnik aj Macu kludne ber, aj ja do toho idem, ale na udrzanie plodu si myslim, ze to stacit nebude. Preto si idem dat urobit vysetrenia hematologia, reproimunologia, hormonalny profil, atd je ich dost a ak aj budu vsetky vysledky ok, dohodnem sa s gynekologickou, ze preventivne nieco z vyssie uvedeneho dostanem. Co som.citala tu na MK, vela zenam to pomohlo donosit a nepotratit. Lutujem, ze som to takto do hlbky nezacala studovat uz skor. Mozno by druhy pokus nedopadol ako ten prvy.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre