Kotvičník a alchemilka na plodnosť.

vvrga1
8. feb 2020

Ahojte 🙂 V poslednom čase som začala čítať články aké blahodarné účinky majú tieto rastlinky na ženskú a mužskú plodnosť. Chcela by som sa spýtať či pomohli niekomu otehotnieť?

hrasocek12
8. feb 2020

@vvrga1 mojmu manzelovi kotvicnik a plus zdravsie stravovanie upravili spermiogram o dost ☺️ nestaci len pit bylinky treba aj jedalnicek trocha zmenit a sportovat aspon troska ☺️ drzim palce nech sa to podari nam sa podarilo druhe ivf hned prvy vklad ako sme zacali uzivat a zlepsili stravovanie ☺️ som zacala akurat 37tt 🤗 drzim prsteky ❤️❤️

vvrga1
autor
8. feb 2020

Ďakujeme pekne, dufam ze sa to coskoro podari. Hlavne som rozmyslala nad tym ze kotvicnik budem pit ja, docitala som sa ze posilnuje maternicu, podporuje plodnost aj dozrievanie vajicok, tak hlavne preto som sa pytala 🙂

katulka94
15. feb 2020

@vvrga1 môžem potvrdiť, môj mm na prvom spermiograme nula spermií potom som mu nasadila tinkturu z kotvicnika plus vitaminy a spermiogram bol natoľko dobrý že sme mohli podstúpiť Ivf bez darcovských spermií. Ja som pila čaj z alchemilky, podaril sa mi hneď prvý vklad.

rebel934
16. feb 2020

@katulka94 môžem poprosiť info ako ste to mysleli že nula spermií? Lebo ja som mal tiež zle výsledky podstate mám pár zrelých spermií aj tie neboli vitalne aj váš muž mal také isté problémy ? Ďakujem za odpoveď vopred

rebel934
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katulka94
16. feb 2020

@rebel934 nula spermií = diagnoza azoospermia, odporučili nam riešiť darcovské spermie. Po cca 3 mesiacoch čo užíval vitaminy (NIE folandrol čo pchá každé centrum a výsledky bývajú hrozne - vlastná skúsenosť) sa nám spermiogram zlepšil to znamená že spermií nebolo nejak extra veľa ale nám stačilo ze sme mali aspoň niečo, ani neboli moc pohyblivé každopádne mali dobrú morfológiu a neboli patologické takze sa dalo riešiť umelé oplodnenie.

evaachesa
16. feb 2020

Moj muz bral dlhodobo folandrol no absolutne ziadne zlepsenie spermiogramu nenastalo, dokonca ho mal este o nieco horsi. Po precitani roznych clankov a diskusii tu na MK som mu naordinovala tuto zostavu vitaminov: Maca advanced kapsuly, Selen, Zinok, vitamin C a E...po 4 mesiacoch obrovske zlepsenie spg vo vsetkych parametroch. Muz upravil aj zivotospravu, prestal fajcit svoje 2 cigarety denne a prilezitostny alkohol tiez uplne vypustil.

evaachesa
16. feb 2020

Ak by bol zaujem tak mi ostalo jedno neotvorene balenie tej macy advanced. V pripade zaujmu kludne sprava.

bobo2433
18. feb 2020

Ahojte ,ponúkam tabletky,chýba cca 15-20 možno ani nie ,môžem preratat.my už čakáme bábätko tak nevyužijeme ,kúpené za 17e ,ponúkam za 10

pietrula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pamelaandersom
30. jún 2023

@katulka94 ahoj nehnevaj sa že ta otravujem viem už je to dlha doba ktoru ste tu pisali o azoospermiu.naozaj sa vam podarilo ivf?prosim oomožte mi mame taku istu diagnozu 7 rokov sa snažime a spermiogram sa nezlepši.pisali ste že vam pomohol kotvičnik viete mi odpisat prosim aky presne ste malu .dakujem voored za odpis.

katulka94
10. júl 2023

@pamelaandersom áno manžel po ozarovani a chemo - azoospermia. My sme nasadili Tinkturu z kotvicnika myslím že to bola značka Nadeje ale zrejme sú všetky rovnako koncentrované aj od iných značiek. Myslím že okrem toho manžel vtedy ešte užíval vitamíny fertilman baby start. Po 3m našli spermie bežným odberom (bez operácie lebo tu nám tiež navrhli este ako poslednú nádej).
Dnes mame po IVF dve zdravé deti, oba IVF vyšli na prvý pokus (tiež som užívala byliny).

pamelaandersom
14. júl 2023

@katulka94 dakujem pekne viskušam fertilman ale alchemika je pre ženi asi .lebo som čitala otom vraj pomaha pri menštruacie tak muži bi to nemali uživat asi.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre