Komunita žien - spontánny potrat

niki_16
26. okt 2024

Ahojte, hladam komunitu zien, poradnu zameranu na spontanne potraty. Po 1 MA a 1 biochemickom sa nam uz mesiace nedari. Viete poradit nejaku skupinu? Dakujem

valentinaaa5985
26. okt 2024

@niki_16 aj ja som na tom podobne v aprili som mala MA v 14. tom týždni.... Dva mesiace na to biochemické.... Snažíme sa ale zatial vytúžené dve čiarky na teste neboli... Ale nevzdavam sa.... Jedna baba mi poradila vitaminy tak som začala tie užívať a keď pomohli jej a v jej blizkosti ešte dvom tak dúfam že budú účinkovať aj mne

ivik4
26. okt 2024

Tu je skupina mamicky anjelikov

zuzkaa1991
26. okt 2024

@niki_16 ja som mala MA v 12tt o rok sa podarilo
Ale brali sme inofolic (nemala som pravidelne) muz folandrol mali sme sex kazdy druhy vecer tak ze som po sexe nevstala aj 3 4 hod) ;) obe tehu sme tak skusili maratón prve tehu bolo MA a Druhe tehu uspesne

Teraz sa opat snazime od leta ale ja beriem max vitamíny len kedze po porode mam pravidelnu MS a muz folandrol ale gynde odporucila ze lepsie su Fertiduo. Takze tento mesiac som objednala tieto vitamíny tak uvidíme ale zas nemame pravidelný sex ako pri prvom ;)

Ak sa nedari po roku trebaistt do centra na vysetrenie nam.lekarka odporučila ze po 6m snazenia mame.ist kedze mame vek (34r)

niki_16
autor
26. okt 2024

@valentinaaa5985 to ma mrzi ☹ Ake vitaminy? Beriem 2. tyzden inofolic, neviem ci to nieco poradi

niki_16
autor
26. okt 2024

@zuzkaa1991 dakujem, muz tiez zacal folandrol. Ake vitaminy beries teraz?
Moj gynekolog praveze nechce robit nic, lebo uz mame dceru a po nej som bola 2x tehotna aj ked neuspesne. Maximalne mi urobil hormonalny profil, kde som mala o trochu zvyseny testosteron, inak vsetko ok. Vraj mam menej stresovat 🤦‍♀️ Tiez mam uz 32 a muz 35, tak jasne ze trochu stresujem

valentinaaa5985
26. okt 2024

@niki_16 mne vyrozpravala žena príbeh ako prišla o dieťa a suseda ktora tiež mala stratu začala brať tieto vitamíny a podarilo sa do dvoch mesiacov.... Nazov je verra plodnost a tehotenstvo.... Majú aj v dm .... Užívam druhý mesiac snáď sa podarí

zuzkaa1991
26. okt 2024

@niki_16 cosi ja som mala preventivku druhy mesiac ako sme sa snažili hovorim jej zacali sme sa snazit o.druhe tak mi povedala.ze ak do 6m nepodari sa tak.mame kontaktovať kliniku kedze muzovi nikdy nerobili spermiogram mozno aj mne by spravili daco....uvidime v zime
Ja beriem femibion 1 len a Fertiduo ze je silnejšie a lepšie na spermie tak mi lekarka odporučila
Ze folandrol ze dlhe roky sa drzal ale teraz je Fertiduo tak zacne od budúceho týždňa brat tak uvidíme 😁