Zdravím ľudia. Je tu baba,ktorá sa snažila už dlhšie otehotnieť,a nedarilo sa? Ja som bola u gynekológa na vyšetrenie,a na vajecniku mi našiel polycystické cystu. A vraj kvôli tomu mi stále meškajú nemám ovuláciu ani plodné dni ani sa nám nedarí. Je tu niekto kto si tým prešiel? Alebo podarilo sa vám aj s tým otehotnieť? Ako ste to riešili? Ďakujem za rady a prečítanie si
Vola sa to PCOS, tak urcite najdes vela informacii tu aj od odbornikov na nete.
@natalia1997 áno! Dve deti tu 🙂 chce to dobrého gynekológa, ktorý spravi vyšetrenia, ktoré treba a nastaví ťa. Závisí to aj od vážnosti PCO, je to strašne široka téma, každopádne držím palce. Ja som mala cyklus po vysadeni HAK pomaly každých 5-6 mesiacov, inofolic a zmena stravy + šport - dostala som sa na 40 dňový cyklus a potom sa mi podarilo otehotnieť, prvé dieťa na prvý šup - totálne sme nechápali, druhé asi po pol roku, nuž ale s PCo je to tak čo fungovalo u mňa nemusí žiaľ u iného
@natalia1997 ty si tu uz raz písala nedostala si dosť info???
@natalia1997 ano ja som mala pcos, bez ovulacie, nedozrievali mi vobec vajicka do potrebnej velkosti..skusala som vsetko, tabletky, bylinky, caje, kupele…6 rokov nic…vyslo prve ivf
Ja mám tiež pcos, problémy s ms mám už 10 rokov. Bez liekov nemám ani ms a neovulujem absolútne. Nepomohli mi ani lieky na stimulovanie ovulácie, skrátka nič. Nakoniec sme boli nútení ísť do CAR a zázrakom nám vyšlo prvé ivf. Teraz čakám po prvýkrát bábätko.
@natalia1997 mne to trvalo 10 rokov.
Boli sme 3x na umelom a nič. Zobrali sme si 3 deti z DED a bum. Samo prirodzene. Už leží v postieľke a má 6 mesiacov.
@natalia1997 ja mám pco, po roku snaženia mi predpísal lieky a otehotnela som keď som si robila testy na ovulácia nemala som aj pol roka po pôrode som konečne zistila kedy a ako mám ovulaciu otehotnela som znova aj bez pomoci
@natalia1997 my sa snažíme dva a pol roka a stále nič. JA mam ľahkú formu PCO a muž veľmi zlý spermiogram .
@natalia1997 clostilbegyt toto je velmy ucinne precitajte si otom viac
@natalia1997 je veľmi dôležité aký máte menštruačný cyklus,a ako dlho trvá, určite sa najskôr zamerať na to
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@natalia1997 https://www.modrykonik.sk/forum/category/ideme-...