Ahojte baby tema vitaminy tu uz bola a je ich tu teda dost len mna by zaujimala ina otazka, beriem Forcapil vyzivovy doplnok na vlasy a nechty a prave preto sa chcem spytat ci je mozne uzivat aj Femibion v rovnakom case? Chceli by sme zacat snazit tak cca o tri mesiace tak ma len zaujima vas nazor ci ste aj vy takto brali viac vitaminov naraz atd.... Dakujem za odpoved 🙂
ja by som teda prilis vitaminy nekombinovala. myslim, ze tym mozes viac uskodit ako pomoct. je lepsie mat pestru stravu ako sa "stopat" vitaminmi.....
@aristka no asi mas pravdu len vsade sa teraz hovori o kyseline listovej a tak preto sa pytam 🙂
@melesmeles ved prave toho sa bojim asi pockam kym doberiem forcapil 🙂
opytaj sa na to v lekarni. ja som pocas dojcenia potrebovala nejake vitaminy na vlasy, lebo mi veeelmi padali.. a znamy lekarnik mi pozeral zlozenie a vyhovoval panthenol... revalid obsahoval cosi, co mi neodporucil pocas dojcenia.. a ty chces otehotniet.. co ak otehotnies hned ? a prvy trimester,, - vies co sa vtedy deje.. neriskovala by som to vobec. ako baby pisu, pestru stravu, a len Femibion.
ten vitamin na vlasy musis uzivat ?? isto to nie je take nutne
@lienka2407 preto treba jesť zelenú zeleninu,to je kys.listová
@danim no ja ho beriem necely mesiac a vidim vysledky predtym sa mi vlasy lamali a kefa bola stale plna vlasov uz je to teraz ovela lepsie ale akurat citam forcapil obsahuje tiez kyselinu listovu a je vhodny aj pri dojceni pise to na krabicke takze sa asi nemusim bat tak uvidime 🙂
@aristka 🙂 musim asi zacat jest viac salatov a zeleninu 🙂
@lienka2407 len tehotenstvo a vyvin dietata je uplne ine kafe ako dojcenie.. takze to nepodcenuj. vynechaj tie vit na vlasy, resp pockaj s dietatom...
@danim no mozno mas pravdu dakujem za radu 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nebrala som žiadne vitamíny,brať umeliny je hlúposť a hypervitaminóza ,nič moc,jedz pestrú stravu ,keď budeš tehu veľa zeleného a nemusíš vyhadzovať veľké peniaze na umeliny