Ahojte, mám za sebou prvú mobilizáciu kostrče vo Vital klinink (cez rectum 😁), keďže som mala v detstve úraz a ostala mi trocha vychýlená panva, čo by mohol byť dôvod prečo sa nám nedarí, keďže mám zablokovanú panvovú oblasť. Povedali mi že mám prísť na mobilizáciu kostrče znova , vždy pred ovulaciou ešte 2-3x (vždy raz za cyklus pred ovulaciou, ti cca raz za mesiac) a až potom skúsiť ďalšie IUI. Jedno neúspešné IUI už máme za sebou, to bolo ešte pred mobilizáciou.
Ako to bolo u vás, pomohlo? Koľkokrát ste museli ísť? Ja denne cvičím aj mojžišku ale nedali mi cvičiť celú zostavu, posilňujúce cviky mám vraj vynechať, mám cvičiť iba tie uvoľňovacie. A každý večer mám nahrievat kostrč a robiť taký uvoľňujúci cvik. Plus denne si aplikujem biolampu.
Budem vďačná ak sa podelíte o vaše skúsenosti s mobilizáciou, najmä ako často ste chodili a koľkokrát ste boli kým to prinieslo výsledok. Ďakujem 😊
Prosím vás,ak ste boli per rectum, ako to prebiehalo a je to bolestive?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@frida1990 tak ja neviem, ci Ti poradim, ale ak sa to spravne spravu, podla mna, ked potom cvicis, tak sa to nema ako vratot spat. Ale mozno treba cvicit dlhsir a potom este ist na donapravenie. Ja som mala takto panvu tiez kvoli urazu vychylenu, ale bola som na Dornovej metode, to aom bola na kurze. V tom case sme uz 6 mesiacov pracovali na babatku. Ja som mala aj hormonalne problemy, tak neviem. Ale kvoli tomuto som nebola na Dornovke, tak celkovo ma to zaujimalo. Potom som ale este riesila aj nejake duchovne veci, kedze som sa stala krestankou a zriekala som sa ezoteriky, tak som bola aj za exorcistom a dost sa mi ulavilo a modlil sa tam nad nami aj za pozehnanie v podobe deti. Nasledujuci cyklus som otehotnela. Takze asi taka kombinacia tychto veci.
Myslim si, ze to moze mat dobry efekt u Vas. Drzim palce.