Koľko vám trvalo otehotnieť?

eurovka323
7. sep 2020

Zdravím baby koľko vám trvalo kým ste ostali
Tehotné?ja som povedala max rok a keď sa nepodarí končím so
Snažením

krisbar
7. sep 2020

14 rokov .

simona1998
7. sep 2020

@eurovka323 u nás susedka 7 rokov a nakoniec sa jej babo utopilo v jazierku :/ a teraz zas nemôže otehotnieť .. Ale verim že otehotnieš čoskoro moja švagriná otehotnela na prvý krát a to ma 36 rokov 🙂 čiže to závisí od tela každej ženy

amelia000
7. sep 2020

3 dni snahy 😂

luulinkaa
7. sep 2020

2 roky

hederamonstera
7. sep 2020

@eurovka323 a potom co? preco by si skoncila so snazenim?

simona1998
7. sep 2020

@amelia000 Mať tak tvoje šťastie !😃 dúfam pevne verim že to tak budeme mat aj my 🧐😃

simona1998
7. sep 2020

@hederamonstera myslím že ti je aj celkom na psychiku keď to dieťatko moc chce a to nejde , ale vraj keď sa prestanú snažiť tak vždy to príde necakane 😁

hederamonstera
7. sep 2020

@simona1998 no my sa snazime uz nejaky rok ale neviem si predstavit co znamena to, prestat sa snazit :D ako mat chraneny sex a do smrti uz kaslat na to?

simona1998
7. sep 2020

@hederamonstera inak vidíš 😃 asi prerušovaný sex že sa urobi mimo 😄

buzz5
7. sep 2020

@eurovka323 u nás to bolo tak ze keď sme cítili že je správna doba tak sme skúsili, ale nie ze každý deň cely mesiac alebo tak proste 1krat za mesiac, inak sme mali chránený sex... Takto to vyšlo na 4pokus asi, ale myslím ze pomohlo načasovanie keďže to bolo asi týždeň po menštruácii... Netreba sa stresovať a skúšať to nasilu robiť si testy za každým, treba byť aj psychicky v pohode to dosť pomôže... Ja som si test urobila až potom ako mi 3tyzdne meškala menštruácia, aj to mi nebolo podozrivé ta menštruácia ale mala som nevoľnosti z rôznych pachov tak ma to napadlo až vtedy že asi budem tehotná 😁

nina004
7. sep 2020

@eurovka323 4 roky

mmoni89
7. sep 2020

Prvý syn tretí cyklus, druhý syn na druhý cyklus a tretí na prvý krát 😁

autumm
7. sep 2020

Jeden sex za 3 tyzdne co sme mali a aj to som hned otehotnela 😂

diana999
7. sep 2020

Cca 2 mesiace

miskooo1987
7. sep 2020

planovane do 3 mesiacov, neplanovane z jednej prasknutej gumy...

sofinka1301
7. sep 2020

@eurovka323 prvé pol roka a druhe rok. Držím palce

kikulienkadd
7. sep 2020

Ahoj,prvý krát 3 roky, 2.krát 2 roky, tretíkrát 4 roky, štvrtýkrát ani neviem ako keď mal malý rok aj trištvrte a to som ho stále kojila. Ale úspešne do konca dotiahnuté boli len 1.a 3.tehotenstvo. Držím ti palce!

viki128
7. sep 2020

Hneď ako som vysadila tabletky tak do 2 mesiacov 🙂 každý inak, mam známu čo skúšali 5 rokov a nakoniec švihli dvojičky

metuzalem
7. sep 2020

@eurovka323 3 mesiace, a to som nesledovala plodne dni

queen_el
7. sep 2020

Nechápem, ako myslíš že ak sa nepodarí do roka, končíš...to neznie tak, ako keby si to dieťa naozaj chcela, potom by si takéto nepísala...

bublinka1426
7. sep 2020

@eurovka323 co riesis, sisi si..kolko zien by sexovalo na plno ...ved neries ci rok si dva, si uzivaj kde mozes a nech ide do plna, bved s ates ze si mozete bezstarostne uzivat ! rok dva tri..niekto to da na 1x a niekto za 3 roky. neries. uzivaj szivot sex partnera a nemysli na oteho ! to pride len uzivaj sex

bublinka1426
7. sep 2020

gyndos mi povedalm ze zeny proste nemaju riesit oplodnenie, ale maju riadne riesit to aby si to uzili. ( hovorim o takych co sa snazia o dieta)

medeaa
7. sep 2020

4 mesiace. 🥳 Cakame prve.

veronikaa006
7. sep 2020

@eurovka323 prvýkrát som otehotnela hneď no bolo to mimomaternicove, potom 2 roky snaženia no opäť mimomaternicove, teraz sa snažíme už 4mesiace a už fakt nevladzem 😔

simona1998
7. sep 2020

@veronikaa006 hlavu hore , príde to určite to príde a bude pekné a zdravé 🙂 verim vto!!!!!

veronikaa006
7. sep 2020

@simona1998 ďakujem za podporu 😘 Dúfam, že už čoskoro.

lucinka1988
7. sep 2020

@eurovka323 1.x do 3 mesiacov- úspešne, 2.x do 3 mesiacov- neúspešne, 3.x hneď a úspešne. Ani v jednom prípade sme sa “nesnažili”, ale užívali si sex s tým, že dieťa plánujeme, ale nemáme pohlavný styk za účelom jeho splodenia..

blumie
7. sep 2020

2 mesiace, teda na druhy cyklus som uz bola tehotna. Stacil predlzeny valentinsky vikend v Portugalsku 😄.
Treba sa uvolnit a nemysliet na to. Drzim palce

dollyzv
7. sep 2020

5rokov..ale po dvoch rokoch som prestala sledovať ovu,vykaslala som sa na testy aj na vyšetrenia ohľadne neplodnosti..strasne mi to udieralo na psychiku..nechali sme to na prírodu..momentálne som v 34tt

miskamichalka
8. sep 2020

4 mesiace

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre