Ahojte kolko vam trvalo kym ste otehotneli?ja s muzom sa snazime uz dva mesiace a zatial nic.Hadam do tretice to uz vyjde
Robis paniku pre 2 mesiace?
Nerobim paniku len sa pytam,pri prvom dietati to bolo na treti krat
Ked zoberieme v uvahu tvoje diskusie, tak stresujes a moc tlačis na pilu. Daj si dokopy psychiku a nemysli na to tak
Beky1813si moc mudra,ja nestresujem a psychiku mam v poriadku.Len sa pytam
Pri prvej dcérke to bolo nečakane. Cez MS. A na prvý krát. Potom sme si povedali ze si budeme dávať pozor. Nakoniec sme sa rozhodli ze je čas na druhé keďže mala ma už 6 rokov. A zase hneď na prvý krát. To už som v 28tt
Ahoj 🙂 my s priateľom sa snažíme 6 mesiacov a ešte stále nič 🙂 tak pokračujeme 🙂 aj keď moje kamarátky otehotneli oveľa skôr 🙂 gynekologička mi odporučila inofolic combi 🙂 ešte neviem či zabral lebo ho užívam len prvý mesiac 🙂
My sme sa snažili asi polroka...
Vyše roka
Suhlasim s
@beky1813 ...
Moc tlacis na pilu. Nesleduj sa, nerob tolko testov a raz to pride.
@baby26 ani si to neuvedomujes ako mas psychiku pritom.. ked velmi chces tak si neuvedomujes veci na okolo ani nic nevnimas nic len to jedno.. a dva mesiace su nic ..
Na prvý krát ;) ale asi preto lebo som to vôbec neriešila .. čo je kedy ako jednoducho som si povedala chcem dieťa a tam to koncilo. Žiadne polemizovanie okolo toho . Tiež mi pride divne že po 2 mesiacoch zakladas diskusiu 🤦🏽♀️
Obidva razy to trvalo asi 5 minút :D
Snazili sme sa 44 cyklov.
@baby26 my sme prve dieta zarobili neplanovane (na konci menzesu) a druhe dieta asi behom 4-5 mesiacov co som si vtlkla do hlavy ze by som este mohla stihnut "posledny vlak" v 36r..... Lenze ja furt od rana do vecera v robote ,frekvencia sexu biedna lebo som vzdy unavena lahla do postele jak zlomena vzduchovka. No a na ten posledny krat co ma muz "ukecal" sa zadarilo .....tak si robim doteraz srandu ze maly sa zadaril na 5ty vrz 😂
Na to treba cas a "nesnazit sa",my ani neviem ako 🙂 mozno na druhy krat ;) pride to ked nebudete cakat
Pri prvom dieťati sme sa snažili 4 a pol roka, pri druhom vyše roka
@beky1813 akurát som chcela napísať, že už 15rokov a prešla som si všeličím nakoniec sa to podarilo sponntánne na prahu 40 mám doma 3 týždňové babetko.
@bobricek1979 aj moja byvala kolegina na svoje dietatko cakala dlhych 19 rokov . vtedy nejestvovalimcentra, a tehu testy a ovu testy tiez neboli v mode . na prahu 40tky otehotnela a porodila zdraveho syna, , vtedy mi povedala, ze nikdy neprestala verit, ze raz sa to podari. bola to jednoducha zena. no tu neskutocnu trpezlivost co musela mat v sebe som jej zavidela.
@baby26 1.tehotenstvo (2 mesiace - MA) .
2.tehotenstvo ( 4 roky - MA) .
3.tehotenstvo ( 4 roky - MA) .
4.tehotenstvo (6 mesiacov - sme v 24 tt 😍) . Takze za nase vytuzene babatko sme sa modlili, cakali a bojovali 9 rokov ❤
@bobricek1979 to je krásne😁
10 rokov a 3 mesiace a stále som neotehotnela...
2x po jednej "nehode" x)
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Uz 2? Su tu zeny, co sa snazia aj 10 rokov