Ahojte koľko vám trvalo kým ste otehotneli po prvom dieťati? My sa snažíme dlhšie no neviem koľko to tak môže trvať :/
Prvé dieťa bolo hneď...
@petusqa001 u nás 11 cyklus a stále nič .. a to nemáme ešte ani jedno 🥺🙁
@simona1998 u nás 8 cyklus a niiič držím palce viem pochopiť :/
@petusqa001 u nás hneď na prvý krát no v 9tt MA a druhy krát až po roku od potratu.
RAZ nam "uslo" a hned sa aj zadarilo 🤣 takze zhruba par mesiacov pred tym nez sme planovali zacat s druhym 🤣
Prvé netušíme ako a kedy. Druhé sme "skúšali" 3 mesiace ale podla mojich vypoctov sme ani raz netrafili ovulaviu. Potom som isla na preventivku, kde som akurat mala tesne pred ovulaciou. Doktor mi urobil folikulometriu a povedal, ze do dvoch dni je ovulacia a ak chceme, nech sa posnazime. A hned to aj vyšlo. Takže ak sa Vám dlhšie nedarí, skus doktora poprosit nech ti odsleduje jeden cyklus ovulaciu a povie kedy bude a podla toho sa snažte a uvidíte či sa podarí. Držím palce 🙂
Az po roku snazenia...teraz by sme chceli este jedno a uz to bude tiez skoro rok co sa snazime... prve sa nam podarilo az po 3 rokoch...
@petusqa001 prve tehu hneď a druhé cca rok
už sa nepodarilo
Prve hneď, druhé rovnako hneď
Prve - druhy cyklus.
Druhe - po 16 mesiacoch.
Zistili mi vsak poruchu stitnej tlazy. Po 2 a pol mesiaci liecby som otehotnela. Stitna mi zacala strajkovat po porode. Drzim palce 🍀
prve na prvy pokus druhe rok snazenia, zabral mi az clostibegyt
@petusqa001 Dlhých,dlhočiznych 11 rokov sme čakali na druhé bábätko. Prvé sme splodili hneď 2 mesiace po svadbe a druhého sme sa dočkali po 11-tich rokoch, keď som už fakt začala hádzať flintu do žita...
@petusqa001 8 rokov,medzitym 3x MA,vseliake trapenia boli.Kazda ti tu napiseme nieco ine a ty si to potom nešťastne budes aplikovat na seba.Ak si myslíš,ze je nejaky problem,chod na gyn,tvoj lekar ti da fundovane odpovede,rady,odporuci vyšetrenia alebo ta upokoji aby si nestresovala.
@petusqa001 po prvom skoro 2 roky.. V treťom mesiaci som potratila a o 2 mesiace som ostala opäť tehotna
1x tehu hneď biochemické, 2x tehu na druhý cyklus, 3x ani neviem ako (MA), (to bolo s ex), 4x cca 3-4cykly a od toho posledného tehu co bol zas raz MA už prešiel rok a nič.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@petusqa001 nase prve bolo tiez "na prvy sup" a druhe sa podarilo na piaty pokus (cyklus).