Koľko vám trvalo kým ste otehotneli po prvom dieťati?

petusqa001
25. aug 2021

Ahojte koľko vám trvalo kým ste otehotneli po prvom dieťati? My sa snažíme dlhšie no neviem koľko to tak môže trvať :/
Prvé dieťa bolo hneď...

veronice
25. aug 2021

@petusqa001 nase prve bolo tiez "na prvy sup" a druhe sa podarilo na piaty pokus (cyklus).

simona1998
25. aug 2021

@petusqa001 u nás 11 cyklus a stále nič .. a to nemáme ešte ani jedno 🥺🙁

malia18
25. aug 2021

@simona1998 u nás 8 cyklus a niiič držím palce viem pochopiť :/

sisabe
25. aug 2021

@petusqa001 u nás hneď na prvý krát no v 9tt MA a druhy krát až po roku od potratu.

dadus_ka
25. aug 2021

RAZ nam "uslo" a hned sa aj zadarilo 🤣 takze zhruba par mesiacov pred tym nez sme planovali zacat s druhym 🤣

aknamorka22
25. aug 2021

Prvé netušíme ako a kedy. Druhé sme "skúšali" 3 mesiace ale podla mojich vypoctov sme ani raz netrafili ovulaviu. Potom som isla na preventivku, kde som akurat mala tesne pred ovulaciou. Doktor mi urobil folikulometriu a povedal, ze do dvoch dni je ovulacia a ak chceme, nech sa posnazime. A hned to aj vyšlo. Takže ak sa Vám dlhšie nedarí, skus doktora poprosit nech ti odsleduje jeden cyklus ovulaciu a povie kedy bude a podla toho sa snažte a uvidíte či sa podarí. Držím palce 🙂

zuzkacik4
25. aug 2021

Az po roku snazenia...teraz by sme chceli este jedno a uz to bude tiez skoro rok co sa snazime... prve sa nam podarilo az po 3 rokoch...

nikpa
25. aug 2021

@petusqa001 prve tehu hneď a druhé cca rok

aduskatt
25. aug 2021

už sa nepodarilo

bluka2
25. aug 2021

Prve hneď, druhé rovnako hneď

goldmolly
26. aug 2021

Prve - druhy cyklus.
Druhe - po 16 mesiacoch.
Zistili mi vsak poruchu stitnej tlazy. Po 2 a pol mesiaci liecby som otehotnela. Stitna mi zacala strajkovat po porode. Drzim palce 🍀

azurova99
26. aug 2021

prve na prvy pokus druhe rok snazenia, zabral mi az clostibegyt

luciador
26. aug 2021

@petusqa001 Dlhých,dlhočiznych 11 rokov sme čakali na druhé bábätko. Prvé sme splodili hneď 2 mesiace po svadbe a druhého sme sa dočkali po 11-tich rokoch, keď som už fakt začala hádzať flintu do žita...

kubkovamama
26. aug 2021

@petusqa001 8 rokov,medzitym 3x MA,vseliake trapenia boli.Kazda ti tu napiseme nieco ine a ty si to potom nešťastne budes aplikovat na seba.Ak si myslíš,ze je nejaky problem,chod na gyn,tvoj lekar ti da fundovane odpovede,rady,odporuci vyšetrenia alebo ta upokoji aby si nestresovala.

mattkapd
26. aug 2021

@petusqa001 po prvom skoro 2 roky.. V treťom mesiaci som potratila a o 2 mesiace som ostala opäť tehotna

sense
26. aug 2021

1x tehu hneď biochemické, 2x tehu na druhý cyklus, 3x ani neviem ako (MA), (to bolo s ex), 4x cca 3-4cykly a od toho posledného tehu co bol zas raz MA už prešiel rok a nič.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre