Caute otázka neviete mi poradiť kolko trvá od styku kým sa vajíčko uhniezďuje? Viem že to je individuálne ale mam take kŕče v podbrušku a neviem či zo je príznak alebo čo. Dr má volno ešte dva týždne takze sa tam nedostanem.
Ďakujem
Tam nejde len o den styku, ale rozhoduje ovulacia. Spermie mozu v tele zeny prezit a doslova si na vajicko pockat. Napriklad aj take 2 dni. Cize mas styk, ovulacia je za 2 dni a otehotnies az vtedy. A nasledne trva priblizne tyzden kym oplodnene vajicko doputuje do maternicea zacne sa uhnizedovat. Moze to byt 5 dni, moze byt 10. Az po uhniezdeni zacne telo produktovat hcg a mozu zacat postupne nejake priznaky (ak vobec).
Nemusis riesit priznaky vobec, len cakaj ci ti bude meskat menstruacia. Pretoze vsetky skore priznaky s takmer na vlas zhodne ja s PMS. Ani lekar by ti nepomohol, lebo takto skoro tehotenstvo nevie potvrdit ani vylucit.
Pockaj ci bude menstruacia meskat, ak ano, tak si urob test.
@nafka0483 ďakujem velmi pekne
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Google? Inak, ako tak čítam, doktori sú stále na dovolenkách. Mala som študovať medicínu… Uhniezďovanie 5-10 dní od styku. Čiže tých 5-10 dní po styku vaše telo netuší, že ste tehotná. Laicky povedané.