Ahojte, viem ze je to individualne a zavisi to od mnohych faktorov ale zaujimajú ma vaše skusenosti. Kolko ste sa snazili o prve dieta vs. o druhe? Ak napriklad prve sa zadarilo hned bolo to tak aj pri druhom babatku? ❤️
prvé neplánovane a druhé plánovane a hned sa podarilo na prvý šup
Ahoj, u nás obaja chlapci na prvú šupu....až bol muž sklamaný 😂😀😅
Prve podla plánu a druhe po pol roku snaženia
nic, nehoda, rovnako ako prva
Prve po troch mesiacoch a druhe hned...ale mame okolo seba extremne vela parov co maju jedno dieta a druhe ani po par rokoch nic, nedari sa...ktovie cim to je 🤔
Tehotná som bola 4krat, všetky 4tehu na prvýkrát. Žiaľ iba jedno dieťa - z prvého tehu. Posledné tehu bolo mimomaternicové, a po ňom sa nedarí.
Prve hneď, druhe cca 5 cyklus...raz asi bez ovulky po kovide..potom som skusila aj inofolik 1 mesiac a vtedy sa aj zadarilo.
Prve po 4 mesiacoch, potom 2 potraty a druhé dieta po polroku snazenia
prve po dvoch rokoch , druhe sa podarilo na prvykrat
prve po 5 mesiacoch snazenia, druhe po 20 mesiacoch
Prvé po 2 mesiacoch a druhé po pol roku 😊
Prvé po 3 mesiacoch a druhé asi po 4-5 mesiacoch. Druhé trvalo trošku dlhšie, lebo som mala kvôli kojeniu nepravidelný cyklus.
Prvé neplánovane ....a druhé tekmer po 14 tich rokoch
1.po 15 mes., 2.na supu
O prve sme sa ani snesnazili a o druhe? Na druhykrat.
Prvé 2roky druhé 2.5roka.
Ja mám tri deti a rozdiel je vždy 7 rokov . Doktor nenašiel nic ani u mňa ani u muža . Nemala som antikoncepciu , hormonálny profil robený opakovane a nič . Spermogram u muža ukážkový, všetky vyšetrenia ok .
Dvojičky neplanovane a teraz druhe tehotenstvo a som potratila. Až teraz som pochopila ze to nie je samozrejmosť 😔
Prvé na prvú šupu plánované. Druhé sme sa načakali...2 krát potrat jeden sa spustil sám a druhý nebolo srdiečko 😟 no po 2 rokoch sme sa dočkali a tretie prišlo ako blesk z jasného neba 😉 ale tiež plánované ale po tom druhom trápení sme nečakali že to príde tak rýchlo ♥️♥️♥️
Prve hned,druhe hned. Tretie sme sa snazili pol roka, bolo z toho MA. potom sme par mesiacov pockali a opat hned na 2. pokus... ja si poznam cyklus a najma cim viac deti mam, tym tieto veci viac vnimam,citim... zaujimave...
Prvé hneď a druhé takmer po roku snaženia 😉 rôzne pohlavia
Prve na prvy pokus, druhe na druhy 🤷🏼♀️ Myslim, ze takyto “prieskum” ti naozaj k nicomu nepomoze 🙈
@adka3321 ❤️ ja prve tiez po 5 mesiacoch a chcela by som druhe babo, len neviem ci sa uz zacat snažiť 🙈 lebo presne moze sa zadarit skor alebo aj o pol roka o rok..
My prve hned prvy cyklus ale bola som po laparoskopii kde mi vybrali cystu vajecnik aj vajcovod, takze.som sa tesila, ze to hned vyslo. druhe sa snazime 10 mesiacov a zatial nic ;(
Prvé pol roka a druhé prakticky hneď ... Myslela som že bude druhé trvať tiež dlhšie 😂 teraz budem mať rozdiel 1r9m to bude zabava
Prve ani nevieeme ako a druhe po viac ako 2 a pol roku❤️🫶🙏
Prvé bola náhoda a druhé v prvý mesiac snaženia 🙈 a to muž s exkou 10 rokov nemohli mať deti (problémy na oboch stranách).
Prvá na šupu a druhe hneď na druhy pokus. Robila som si ale ovulacne testy a hned sa podarilo
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prvé hneď a druhe ani po par rokoch