Koľko dní vám trvajú ovulacne bolesti a co nato pomáha?
Tak 3-4 hodiny, ale neviem si vtedy ani poriadne sadnut, boli ma cely spodok
@poisonblu celý spodok myslíš spodok bruška? Aké sú to bolesti prosím ťa ja keď mám asi plodné dni lebo len teraz chcem začať používať ovu testy lebo nikdy neviem kedy mám mám nepravidelnú menštruáciu tak mám také nie veľmi silné bolesti ako keď mám dostať menzes. Prepáč Možno ti pripadám hlúpo ale som v Tom nová
@monika20111990 su to bolesti ako pri ms ale nie kazda zena ich ma, niektora ani nevie, presne tak ako ty. ale to nie je moc dobre, ze mas nepravidelnu ms, lebo tak sa ti to moc nebude dat vyratat a na ovulacnych testoch za chvilku skrachujes
@monika20111990 mna boli podbrusko a mam taky pocit, akoby mi islo maternicu rozdrapit...ale to trva tak 3-4 hodiny a potom zrazu nic...ja mam pravidelne ovulaciu na 14-15 den, aj menzes na 28-29 den....
Menštruačný cyklus sa vlastne ráta od prvého dňa menzesu do ďalšieho áno?
@monika20111990 ja som to mala vcera presne, podla kalendara presna ovulacia, bolesti ako pri ms, bola som von normalne pocit ako ked idem dostat kramy, a pichanie aj tam dole
@katuska3101 a aký máš kalendár?
@katuska3101 presne také bolesti mávam aj ja len mňa aj nafukuje
mne trvajú tiež tak maximálne tri dni a mávam bolesti v podbrušku, je to taká približná bolesť, akú mávam aj pred menštruáciou
@monika20111990 v mobile nejaku appku neviem teraz ako sa vola, je tam len ze kalendar a kvietok v cervenom diari, stiahni si. ja mavam pomaly na den presne, a tuto ovulaciu som pred porodom nikdy necitila a teraz stale.
Ja mavam tyzden. Vystupnuje sa to pocas dni a ku koncu ani na wc ist nemozem. Spodok ma boli,brucho opuchnute,pravidelne som na liekoch proti bolesti a pijem alchemikovy caj... teraz som druhy mesiac po operacii tak dufam ze bude lepsie
mne keď začnú a sú hrozné, dám panadol a prejde to, potom sa už nevrátia. Keď nie sú také hrozné tak si nedávam nič a vtedy trvajú aj 2-3 dni. Ale vtedy sa to dá vydržať.
daj si to čo ti zaberá na ms bolesti to ti zaberie aj na toto 🙂
ja som zacala citit bolest pri ovulacii asi pol roka po porode..pichanie a bolest v oblasti vajecnikov,nic hrozne nemusim brat lieky od bolesti
ja som zacala ovulaciu citit po potrate...odvtedy takmer kazdy mesiac citim...niekedy sa stane, ze neviem, kedy bola ovulacia, mozno som mala vtedy anovulacny cyklus...
Mala som to 1x v zivote a to som si myslela ze mi uz ide ms.lezala som s termoforom na bruchu 2dni. Po 2porodoch je uz telo ine😕
@majusjurisophi ako ti je po tej operacii? Bolesti ustupili?
Dobrý deň chcela by som sa vás opýtať 26.5 som mala menzes trval 1 deň od včera mám bolesti v podbrušku lekár mi povedal že sa uvoľnilo vajíčko môžem otehotnieť mávam nechraneni sex no nedarí sa mi otehotnieť
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
U mňa 2 dní a keď sa to už nedá vydržať tak zoberiem ibuorofen. Ten mi hneď pomáha