Koľko dni pred ovuláciou pozorujete plodný hlien?

lucylliana
10. apr 2022

Ahojte chcela by som sa spýtať, koľko dni pred ovuláciou pozorujete plodný hlien? Keď to spozorujeme mam začať testovať ovulacnymi testami aby som ju zachytila?

juliavolna
10. apr 2022

@lucylliana no , ja vôbec napr netusim - veľakrát myslim že je plodný a potom v tom istom cykle mám opäť taký , že vyzera na plodný

sono2
10. apr 2022

No ak sa začína ťahať. Pocit mokra je ovulácia

janetinka27
11. apr 2022

@lucylliana kazda zena to ma inak. treba si odsledovat viac vlastnych cyklov. u mna zacina plodny hlien aj tyzden pred ovulaciou, ale treba presne vediet, ako vyzera plodny hlien. to znamena je číry alebo sa natahuje na viac ako 2,5 cm alebo je pri nom aj pocit klzkosti. mozes mat naraz aj viac znakov. ja mam hlien s dvoma znakmi niekolko dni, potom pride ale ciry hlien, takze mam vtedy vsetky znaky a aj tak chodim este na odber krvi, aby som presne vedela, ci je to uz ono (picham si v tom case injekciu) a aj tak sa nie vzdy podla znakov trafim. u mna ked sa taha alebo ked mam pocit mokra atd, u mna to je aj niekolko dni pred ovulaciou.
pokial vsak tento pocit pretrvava prilis dlho, tak to moze znamenat, ze sa z folikulu stala cysta a stupa estradiol namiesto progesteronu. takze aj podla toho zvycajne viem, ze mam cystu.

danielinaa
11. apr 2022

Urcite len hlien nestaci. Meraj si bazalku, po par cykloch uz budes vediet ako tvoje telo funguje, plus budes vediet kedy presne zacat s ovu testami, nech netestujes zbytocne popredu.

lucylliana
autor
11. apr 2022

@sono2 noo tak to by bolo u mňa dosť skoro na koľko mám 14DC a ovulaciu podľa testov mávam po 16 DC na koľko mám 32dňové cykly

lucylliana
autor
11. apr 2022

@danielinaa a ako sa ťa teplota meria nikdy som to nerobila. Do teraz som sa moc o to nezaujímala no už je to pol roka čo sa snažíme a prvý syn sa podaril skoro hneď

sono2
11. apr 2022

@lucylliana tak, hlien ak je všetko hormonálne ok, ma byť cca štyri dni. Po ovu okamžite končí
Mam ovu 12,13 deň a hlien od nejakého 9 teho dňa s tým že presne vidím, ako sa mení
Keď som robila aj testy, stačili mi štyri na určenie ovu.
Keď už máš dieťa by som sa snažila od 12 dc ob deň. Úplne stačí

lucylliana
autor
11. apr 2022

Nemyslela som že tak skoro bude ovulacia

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre