Koľko dní po ovulácii ste?

5. apr 2022

Poďme čakať spolu🙂 Koľko dpo ste? Ja 4 a pevne verím, že tento cyklus sa to už podarilo🤞🏻

ellisa12
5. apr 2022

2 dní 🙂 držím palce ✊

ivkam29
5. apr 2022

Ahojky baby, Ja som 8 dpo, cakanie je katastrofa.. ale zajtra rano idem skusit test 😊

autor
5. apr 2022

Držím vám palce 😊 @ivkam29 určite daj vedieť!
Tieto dni sú nekonečne dlhé

adka3321
5. apr 2022

ja dnes 10dpo 😬 o 3 dni (ne)ocakavam ms, uvidime co bude

autor
5. apr 2022

@adka3321 Test kedy plánuješ?🙂

ivkam29
5. apr 2022

Dakujem aj ja vam drzim palce 🍀

adka3321
5. apr 2022

neplanujem testovat. maximalne az ked bude BT vyssia dlhsie ako 16dpo. dovtedy test nerobim

ellisa12
5. apr 2022

@adka3321 tiež už netestujem po viacerých sklamaniach 🥺

adka3321
5. apr 2022

@ellisa12 podla mna su to zbytocne vyhodene peniaze, tak skoro testovat. a teplota mi ukaze ci sa podarilo alebo nie. a odmietam hladat lupou duchov 🙈

autor
5. apr 2022

Asi budem za divnú ale ja sa radšej testujem🙈 Radšej teda vidím , že áno ešte nič alebo teda bolo ale neudržalo sa ako to, že neviem na čom som. Každý to má inak😊 Ale určite informujete “čo nové”🤞🏻

petra_bororo
5. apr 2022

Caute, ja som dnes 10 DPO a som 25 DC...takze mam este 2-3 dni do MS...Aj by som zajtra rano urobila test, ale bojim sa sklamania, tak si asu pockam ci MS pride alebo nie...Priznaky mam vseliake, ale nemusia byt tehotenske, ale PMS, tak uvidime....🤔

ivkam29
6. apr 2022

Niaky dusik ma tam chce postrasit samizda 😄

autor
6. apr 2022

@ivkam29 Jeee😁 Pekný dusik🙈

autor
6. apr 2022

Ja som zistila vďaka appky, že som 6dpo dnes nie 5dpo. Ten test po bol už o kúsok slabší😊

ivkam29
6. apr 2022

no super tak už zachviľu aj ty skusiš ..budem ti tiež držať palce 😇 ja nemam najlepšiu prognozu, tak sa ešte neradujem už tri x to nevyšlo, ale nevzdávam sa 😎

autor
6. apr 2022

Z môjho asi nebude nič 😒 Začínam mať bolesti v podbrušku a začala som svetlohnedo špiniť 😒 Ale aspoň ma nič nesvrbí alebo páli takže nič važné🤞🏻😊

autor
6. apr 2022

@ivkam29 3x si potratila alebo nevyšlo s tým, že si neotehotnela?

ivkam29
6. apr 2022

Ale ved ak si este 6dpo je skoro to nic nemusi este znamenat, mna tiez bolelo podbrusko aj cez vikend aj v po a vcera ma uz pichalo

ivkam29
6. apr 2022

Potratila ale dva boli tie vcasne biochemicke.

autor
6. apr 2022

@ivkam29 Len ma celkom sklamalo to hnedé špinenie ako keby rozbiehajúca sa Ms.
To mi je ľuto aj ja som mala už biochem. preto chápem, že ani pozitívny test ešte nie je 100%ná radosť

ivkam29
6. apr 2022

Ale 6dpo je skoro aj na rozbiehajucu menzes, neviem z coho to spinenie mozes mat teraz, ale este by som nerobila takyto unahleny zaver od tych 9/ 10 dpo uz skor. Hlavne treba mat pohodu v sebe 😘 este pockame musi to dobre dopadnut obom predsa 🍀

silviaeli
7. apr 2022

@ivkam29 7-10 deň dpo spomenie môže znamenat aj uhniezdovanie😉

ivkam29
9. apr 2022

Ahoj, tak ako?

autor
9. apr 2022

Ahoj, ja dnes 9dpo ale ani náznak 🤷🏻‍♀️

ivkam29
9. apr 2022

este moze vyjst, niektorym aj neskor ukaze, predsa tych 9 je este malinko

autor
10. apr 2022

10dpo ,.ty sa máš ako?

ivkam29
11. apr 2022

Ako keby sa tam cosi rysuje nie? Ja mam pozit ale blby pocit ze to nevyjde 😔 mam krce v bruchu a to som mala vacsinou ked prislo najhorsie.

autor
11. apr 2022

@ivkam29 Krásny test máš 😍 Neboj bolesti sú v poriadku na začiatku tehu, hlavne ak teraz máš mať MS 🙂 Áno niečo sa mi tam črtá , snáď len nie kanálik ale mať na každom teste kanálik sa mi nezdá

ivkam29
11. apr 2022

Tento je rozmazaný zle to vidieť, to asi nie kanáliky, ja keď mam negatívny tak je proste čistý bez kanáliku takže tiež si myslím. uvidíš tiež ešte ďalšie dni 🙂 , ja si už pichám inj do brucha od hematologičky, prvý x ich mám snáď tiež pomôžu, zajtra mám ultrazvuk u dr. asi ešte nič neuvidí, ak nie vezmú krv, ale mohla by mi dať tiež niečo na udržanie.. som zvedavá

autor
12. apr 2022

@ivkam29 držím palce🤞🏻daj vedieť čo bolo

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre