Koľko dní mávate plodný hlien?

28. sep 2024

Prosím vás , koľko dni trvá ten plodný ťahavý hlien u vás ?
Ja totiž neviem rozpznat, či je to hlien po sexe a trvá dlhšie alebo je to ten ovulacny …
Snažíme sa ale neviem či vtedy, kedy mame ….

lucia23529
28. sep 2024

Skus si kúpiť aj ovulačný test keď tak…vraj je najlepšie sa snažiť tak týždeň po menzese…ale na druhej strane netlačte presne na dni/datumy ale nechať tomu voľnosť a romantiku a ono to príde 😊 veľa šťastia

nikapuggioni
28. sep 2024

Ja som mala ukážkový elastický cervikalny hlien v nedeľu večer a aj v pondelok i keď menej ako v nedeľu. V utorok a stredu som mala vodnaty hlien. ovulacia prebehla vo štvrtok.

natuliatko777
28. sep 2024

Niekedy teda vlastne vzdy bola pravda ze zeny ktore sa prestali snazit a uvolnili sa napriklad na dovolenke ostali tehotne

hsjdudhdbd
29. sep 2024

7dni cca

autor
29. sep 2024

@lucia23529
@lucia23529
@lucia23529
@lucia23529 dakujem 🙂 ale otázka znela ako rozoznám hlien 🤘🏻

autor
29. sep 2024

@nikapuggioni vďaka a koľko ti cca trvá ten hlien ukážkový ako pises

autor
29. sep 2024

@natuliatko777 otázka znela ako rozoznám hlien 🙂 čo je na tom nejasne ?

carduelis
29. sep 2024

Ovulacny hlien od hlienu po styku rozoznas tazko, ale je fajn robit po styku cvicenia na vylucenie semennej tekutiny a potom ju uz nebudes pozorovat. Po styku sa na wc vymoč, zatlač akoby na močenie a potom stiahni panvove svaly 5x (ako keď chces zadrzat moč); 1x zatlacenie a 5x stiahnutie je jedna séria, urob aspoň 5 sérii a to by malo pomôcť aby to potom nevytekalo nasledjúce dni, mne to pomáha

nikapuggioni
29. sep 2024

Ako som písala v nedeľu som zaznamenala super elastický priesvitny cervikalny hlien par dni pred ním bol kremovy. V pondelok ešte trosku elastického ale viacmenej sa menil na vodnatejši. Utorok a stredu som cítila vlhko tam dole a vo štvrtok prebehla ovulacia. Po ovulacii štvrtok a piatok som mala ešte stále vodnatejsi cervikalny hlien ale už bol bielsi a vcera a dnes už cítim sucho. Takze najplodnejšie obdobie bolo u mňa od nedele do piatku. Keďže keď sa uvoľní vajicko z vaječnika tak dokáže počkať na správnu spermiu až 24 hod

natuliatko777
30. sep 2024

A tebe by malo byt jasne ze kazde telo je ine a taketo veci sa pytat akoze nemas doktora ??? A nevies si skontrolovat hlien ?? Ci sa riadis hlienom inych zien ??

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre