Koľko dní cítite ovulačné bolesti?

anjelikdianka
10. apr 2013

Vy koľko dni cítite ovulačné bolesti?Som 13.deň cyklu ale bolesť v podbrušku cítim už 4.deň.8.9.10.deň sme trošku zapracovali na bábätku.Podľa vás môže sa nám podariť otehotnieť?Cyklus mám 24-26 dňové.

selecta22
10. apr 2013

ja necitim ziadne

lilitela
10. apr 2013

@anjelikdianka cca poldna

ariesi
10. apr 2013

z jednoho vajecnika dlhsie-aj par dni, z druheho takmer vobec. a aj ovulka je v iny den cyklu pri jednom vajecniku a v iny den pei druhom. trafili sme sa 🙂

zuzi0911
10. apr 2013

Ja niekolko dni.aj teraz uz od nedela ma pobolieva prava strans podbruska potom cele,neskor to zaboli na lavo.aj ked to neboli cely den v kuse ale je to neprijemne.chvilu boli chvilu neboli.som zvedava do kedy

mojedieta
11. apr 2013

Ja pár hodín, mám tlaky na vajecniku..a vtedy aj vysoko pozitívny ovu test.

mima4
11. apr 2013

ja taktiež tak pol dna, alebo presnejsie 6-7 hodin 🙂

anjelikdianka
autor
12. apr 2013

Ovuláciu som mala okolo 11.deň cyklu,teraz už som 15 deň cyklu a ešte stále ma bolí v podbrušku a bolia ma aj prsia.Ovuláciu cítim každý mesiac aj hlien mávam,ale tak dlho som bolesti ešte nemala.Skoro týždeň.Neviem čo to môže byť.

ja1985
19. apr 2013

ahojte , ja som by som sa chcela opytat ci byva niektorej z vas zle pocas ovulacie...mam na mysli tazko na zaludku, zvlastnu chut v ustach, obcas sa mi zakruti hlava....docitala som sa to v inom fore ze niektore baby to mavaju pravidelne...ja som dnes 12. DC, od vcera vecera mam bolesti v podbrusku, resp. pravy vajecnik, dnes cely den a dnes mi je k tomu este poriadne zle...ako pisem kolisavy zaludok, unava, obcas sa mi kruti hlava...proste des 😒

slivo255
5. jún 2013

@ja1985 ,,,,ahoj ja som uz trosku starsia,ale stale pocas ovu,2 tizdne pred menz,,,bruho sa mi nafukne prsia mam bolestive,kruti sa mi hlava a je mi navracanie,a z jedlom je najhorsie.......cipci s tortou,,haha kysle,slane,slatke,stiplave naraz,,,a mam srasne zlu naladu,hormony funguju 100%,,,vedela by som kricat ,lamat,a plakat v jednom,,,vajec,mam bolestive raz dopr,strany raz dol,strany krce,,a trva umna asy tyzde,som naduta ako balon 🙄 🙄 🙄

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre