Ahojte, môžem za podľa tohoto riadiť? Naozaj 3 dni pred ovulkou teplota klesne? Dobre to chápem? Ďakujem. 🙂
Ovulacia je posledný deň nízkych teplôt. Po ovulácii teplota vyskočí hore. 3 teploty po ovu by mali byt vyššie ako 6 predchádzajúcich.
Moj posledny tehotensky graf vyzeral takto 🙈. Bola som po covide, teploty, tak aj meranie take nijake prve dni po MS. No a teplota stape nizka, nizka, nizka...ziadny hlien...No a kedze som brala lieky, co sa v tehotenatve velmi nesmu, tak som si 25 DC urobila tehotensky teat, co ak naaaaahodou. Sex 11 DC, potom musela ovu byt okolo 15-teho dna cyklu, lebo na moje pocudovanie, ked teplota vyskocila vyssie na 25 DC, tak mi appka ovu vyznacila az na ten 24 DC. A ja som si spravila len tak teho test, ten 25DC a on pozitivny. Takze uplne cele divne v ten cyklus. Pekne potajomky si ku nam prisla mala potvorka 😅🥰. Ma uz 3 mesiace 😍.
11 DC u nas bol vzdy den bezpecny, lebo ovu som standarne mavala okolo 17-22.dna. a aj v tento cyklus som sa rozculovala, ze zase neskoro ta ovu, ze zas aky dlhy cyklus a aha ho, prekvapko 😅😊.
Este pozit. ovu test bol 15DC, takze ovu som cakala okolo 16-17 DC. No a muselo to byt skor. Nechraneny sex bol len 11 DC. Ovu musela byt okolo 15 DC, ked bol aj test pozitivny, lebo 25 DC uz tehotensky pozitivny, slaba ciarka, ale bola tam...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie každá má ovulačný pokles. Nie každý cyklus to musí vyjsť. Odporúčam knihu od liga pár páru alebo kurz od nich. Je to tam pekne popisane6tie pravidlá.