Ahojte prosim Vas poradte mi lebo uz neviem co to moze byt. Menstrusciu som mala naposledy 15.06 tento mesiac som spravila test a vysiel mi pozitivny ale len slaba ciarka.minuly tyzdensom isla k lekarovi nic nevidel v maternici zobral mi krv a hcg som mala 65.o dva dní neskor 45 ani vtedy nic nebolo vidno! Piatok som za alá krvacat ako pri menstruácii ziadne bolesti nic! Dnes som isla na kontrolu hcg 119 ale na usg nic! Prosim Vas poradte mi nemate s tym skusenosti? Dakujem
Aj ja som to tak mala sice po ivf ale..zvysovalo znizovalo strasny strach som mala ale potom asi po mesiaci to zacalo klesat kazdopadne treba sledovat hcg..asi to bude biochenicke ale nic netreba zanedbat hlavne klud
@sendy1993 aj mne to je cudne😔ked mi meskala menstruacia mala som uz tehotenske priznaky ale ako som dostala minuly tyzden piatok menstruáciu vtom momente prestali. A vcera som este aj sestricke hovorila ze asi uz to bude negatívne lebo uz vobec nemam ziadne priznaky a ked som jej volala tak mi povedala ze sa to opet zvysilo na 119!
@veruska00 viem cim si prechadzas ja som pred touto skusenostou mala potrat v 4 tyzdni vytuzene dieta..pri druhom som si presla toto a to som bola stale v strese asi aj preto sa to stalo sama neviem uz ked aom sa zmierila s tym ze nic z toho tak zas toto hcg ..je to tazke ale neboj sa vsetko dobre dopadne ..
@sendy1993 dufam. 😔 A ja som prezila uz strasne vela 6 rokov snazenia a neostala som tehotna 2xIVF a 1xKET potom som musela ist na kyret lebo sa babetko nevyvijalo😔 potom som to nechala tak a povedala som ze uz staci to sa uz Psichicky neda. Potom o rok som ostala prirodzene tehotna mam jednu krasnu 5 rocnu dcerku 😊 teraz uz druhy rok sa snazime o babetko a teraz prvy krat mi vysiel pozitivny test strasne som sa tesila ale dlho to netrvalo 😔
@veruska00 ahoj nechcem ťa strašiť ja som tak mala v decembri mimo maternicové 😞
@ingrida1127 a mala si potom laparoskopiu? Videli ti to na usg?
@ingrida1127 a mala si aj bolesti?
@veruska00 mala som laparoskopiu na usg to nevideli
Bolesti som nemala žiadne len som začala slabo krvácať
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podľa mňa to nevyzerá dobre 🥺 ale držím ti palce