Kinder Wunsch lubrikant vhodný pre počatie

lilmona
24. júl 2017

Ahojte babeny. Prosim Vás, na internete som nenašla žiadne recenzie. Máte niektorá skúsenosti s týmto produktom? 🙂👶

lilmona
autor
24. júl 2017
bienennest
24. júl 2017

Ahoj, produkt od Ritexu osobne nepoznam. Ja som pouzivala gel od Cenceive, ten je velmi znamy prave pri snahe o otehotnenie, pripadne Pre-Seed (normalne lubrikanty zabranuju totiz preniknutiu spermii, tieto to maju podporovat). S tymito som mala velmi dobru skusenost. Na Amazone som ale nasla k Ritexu 75 pozitivnych hodnoteni, takze asi maju ine pary dobre skusenosti aj s tymto lacnejsim variantom. Drzim palce nech sa ti podari rychlo otehotniet.

lilmona
autor
25. júl 2017

Ďakujem pekne @bienennest 😊

lilmona
autor
7. aug 2017

Funguje 🙏

nikola12
15. sep 2017

@lilmona takže sa vám podarilo s týmto otehotnieť? Ako dlho ste sa snažili o bábätko? 😊

lilmona
autor
16. sep 2017

Asi 4 mesiace a nic, viem ze to nieje dlha doba a neviem ci to mozem prisudzovat prave tomu, ale ja som mala vzdy ovulacne testy krasne silne pozitivne a hlien ovulacny nikde.. Stale len taky ten biely poovulacny. A citala som ze ten brani spermiam prejst ze sa v nom nemozu pohybovat. Tak prave koli tomu som to skusila ze mozno sa im tam lepsie pojde kedze napomaha pohybu a presunu spermii. A div sa svete na prvu supu potom hned

susinka2901
5. jan 2018

@lilmona ahoj,mozem sa opytat? Ja som tiez uz viackrat videla tento produkt v dmku. Je dobry ten gel? Podarilo sa Vam babo?Vzdy zavaham ci ho kupit kedze stoji 18€.Dakujem za radu 😉

lilmona
autor
5. jan 2018

Vravím.. Nemôžem na 100% potvrdiť ze vďaka nemu, snazili sme sa len 4 mesiace.. Ale prve 3 nič a po použití tohto lubrikantu sa podarilo.. Ale či za to mohol prave on neviem povedať 😊
@susinka2901

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre