Ahojte dievčatá. Určite je tu týchto diskusií o Ket milión, ale predsa skúsim 🙂 Včera som bola na Ket, dávali mi expandovanú blastocystu, dočítala som sa, že je to viac ako 120 bunková. Neviem, či je to pravda. Ste niektorá po Kete takejto blasty? Uchytilo sa vám? Ďakujem veľmi moc za každú odpoveď 🙂
@petra102 Áno ja napríklad 🙂 Tiez mi vysiel prvy KET a som teraz 20tt. Drzim palce!
@ingelika78 taak dufam, ze aj mne to vyjde. Boze babyyy, tak by sme chceliii.. Dodrziavala si po ket nejake zvlastne stravovacie alebo fyzicke "pomahadla", aby sa udrzalo? 🙂
@petra102 vlastne ani nie...jedla som ten ananas ked sa tu tolko spominal, ale lekarka mi povedala ze akekolvek ine ovocie je asi tak isto prospesne... a chodila som na akupunkturu pred aj po vklade co myslim ze v niecom pomohlo.
Ja som mala dostat dnes, ale zatial nic. Ani naaznak, ani bolest brucha, prs, niiiic. Pochybujem, ze u mna to vyslo. Kazdopadne tebe drzim palce, nech to vyjde 🙂
@petra102 30.8 by mala prist MS takze este daleko docela lebo ked zacnem spinit hned mi pride aj MS a bolesti mavam mega pri tom lebo mam endometriozu 4 stupna :/ teraz ma boli podbrusko ale nie tak velmi a iba obcas tak stale som v nadeji ze sa mi to tam zahniezduje a bude z toho zazrak 🙂
@duffina2 nestracaj nadej, este mas cas na pizitivny test. Viem, ake to je, dnes mam asi jeden z najhorsich dni v zivote, test z krvi je negativny, zas je vsetko stratene. A to ze spinis, je dobre znamenie. Drzim ti moc palce, az sa babenko uhniezdilo v poriadku a hcg bude stupat. Este mas cas. Ja cakam momentalne na telefonat od doktorky, som zvedava, co navrhne, kedy bude mozny dalsi ket. Musime verit a byt silne, ved sme zeny 🙂 tam hlavu hore!! 🙂
@duffina2 uz ma to troska preslo, zivot musi ist dalej 🙂 my nemame ziadne zamrazene, teda mame, ale nie nase. Su to darovane embryjka :* ale aj tak su nase :* my totiz mame uz po niekolko ivf, iui, roznych procedurach a staale nic. Tak sme na to kaslali a dali sme sa na darovane 🙂 dalsi mesiac ideme znova, teda dalsi cyklus. Uz som to vytelefonovala s doktorom. Uz ked som v tom kolobehu, uz to chceme dotiahnut co najdalej 🙂 uvidiiime, ci sa podari, verime ze ano.. Ty si bola kolkokrat na ket??? 🙂
@petra102 ahaa ty kks obdivujem ta musis byt silna zena tolko toho zvladas :-O ja mam za sebou 1.ivf a prvy Ket snad to pisem dobre 🙂 ale o babo sa snazime uz 3 roky :( a ja mam twn problem ze by sme strasne chceli babo ale aj to potrebujem lebo mam endometriozu 4 stupna a uz mi kvoli tomu zobrali vajcovod a druhy mam cely na nic ked mam vajecniky fixovane na maternicu :(a kazdy rok som bola operovana a bojim sa co ak mi zase za rok nieco zoberu :( tehotenstvo by ma liecilo
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@petra102 ahoj 🙂 moja ket blastocysta uz drieme v postielke. A to ani nebola expandovana 🙂 drzim prsty.