KET, bez MS, ako počítať tt?

evickuska
4. júl 2022

Ahojte je este skoro, krv mam az v stredu 6.7. 2022 a vklad bol 22.6. 2022.
3 mesiace ma skusal liecit na endometriozu, ktoru som nemala. Takze o MS nemam ani sajn a vklad kvoli Medrolu, na ktory zabudol, posuval o 7 dní. Takze ked uz aj ciarka na poslednom teste bola skvela nemam paru.
Nepredbieham nic, je to moj treti pokus a aj hcg aj testy boli a vzdy to odislo. Preto som sa len zo zvedavosti chcela spytat, ze ak by to nahodou vyslo ako by sa to podla Vas dievcata ratalo?
Dakujem.

anjelicek26
4. júl 2022

Den transferu -16/17 podla toho kolko bunkove embryou presuvali... to by mal byt datum poslednej MS... ale oni ti to podla sona upravia aj tak... drzim palce, nech toto babo ostane pri vas ♥

evickuska
autor
4. júl 2022

@anjelicek26 jej dakujem velmi pekne, mal byt okolo 15teho ale tym, ze zabudol na Medrol, presunul + nemala som MS 3 mesiace skrz injekcie tak uz som madar 🙈 dakujem

e1i
4. júl 2022

@evickuska zvlastne ze ti urobili ket aj napriek tomi ze si nemala ms. Nepichala si ovitrelle nahodou? Ten sa drzi v tele tak 10-14 dní.

evickuska
autor
4. júl 2022

@e1i nemala som MS, lebo sa mi snazil liecit endometriozu, ktoru som na zaklade krvi aj tak nemala, resp. ta jeho liecba nezabrala na nieco co chcel... Takze ma nastavil bez MS, estrofem, progesteron a Medrol a šup na vklad 🙈

e1i
4. júl 2022

@evickuska držím palce

Väčšinou davaju estrofem od 2dc tak podla toho by som pocitala akoze poslednu ms

evickuska
autor
4. júl 2022

@e1i Moc dakujem.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre