Kedy začať užívať Clostilbegyt?

monin232
29. máj 2018

Baby potrebujem poradit .....gynekolog mi predpisal clostilbegyt 2x denne ale kedy to mam zacat brat ...po mestruacii?ci uz teraz? Dakujem za radu

miriam439
29. máj 2018

@monin232 Ahoj, určite ti to lekár povedal alebo v lekárni napísali na krabičku. A ešte je to aj na pribalovom letáku... Ale tento liek sa začína užívať vždy buď na 3. alebo na 5. deň od začiatku menštruácie a užíva sa 5 dní za sebou. Takže ak uzivas 2x denne, tak využivas celú krabicku (10 tbl)

luciskooo
29. máj 2018

@monin232 ono to je velmi individualne..kazda zena to moze brat inak a v inych davkach..ja som napr. brala 3-5dc 1x denne po pol tabletke..skus zavolat svojmu doktorovi..

nikol9m
29. máj 2018

Ahoj to ti musí povedať doktor ja som Is brala po menstruacii aby som presne na ovoluacie mala vajicka

iwuanka
2. jún 2018

Ahoj. Ja som po clostile a pregnyle 5000 prvy krat. Dnes som si rano sice z druheho mocu (rano som sa zabudla a vycikala som sa) urobila test a bolo tam toto. Meskam 5 dni. Pregnyl pichnuty pred 20 dnami. Ja mam anovulacne cykly. Manzel slaby spermiogram. Na teste som mala toto. Neviem ani zistit kolko je v tele pregnyl. Skusim sa testnut este raz o niekolko dni.

iwuanka
2. jún 2018

@monin232 ja som zacala na 5.den cyklu brat jednu clostil. Potom som bola merat folikul na 11.ty den a potom na 14.ten. a v ten den mi aj doktor pichol pregnyl. Odporucal mat styk 3 dni po pichnuti pregnylu. Uvidime co z toho bude. 🙂

monin232
autor
2. jún 2018

Dakujem vam baby za kazdu radu 😊😊😊😊😘

juliavolna
17. feb 2023

@iwuanka prosím vás ak sa ešte téma dá obnoviť - kedy ste sa snazilkovali? Keď vám pichol injekciu

iwuanka
17. feb 2023

@juliavolna snazili sme sa v den pichnutia pregnylu a potom druhy den nic, a este raz sme sa snazili na treti den. Pozitivny test som mala v prvy den meskajucej MS. Spominam si ze som mala len jeden folikul, dost maly, ale podarilo sa. Uz ma 4 roky. 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre