Ahojte pekný večer milé mamičky, budúce mamičky a baby čo sa o bábo snažia .. Mám pár otázok 🙂 zaujímalo by ma kedy ste po potrate cca dostali menštruáciu ? .. Ďalšia otázka je po akom čase ste sa o bábo znova začali snažiť a či ste nemali obavy z toho že by ste mohli znova potratit a tak ( ja tie obavy mám ☹ chcela by som babatko veľmi ale aj mám veľké obavy kvôli tomu potratu ☹ ) Ďakujem za odpoveď 🙂
Ms mi prisla hned akoby na 28 den po kyrete..kyret bol 10.4., doktor nam povedal ze 3 mesiace nech si davame pozor..a ako tak pocitam, tak 10.7. sa nam zadarilo. Cakame dvojicky 🙂
ja som rok a mesiac po potrate,deti neplanujeme
@petuskaa12
Tak to gratulujem😊 a držím palce 😉
@sima00 ahoj, ja som potratila v 8tt ale zistili mi to az v 12tt (v zahranici), potrat som si odtrpela poriadne (v UK ti odporucia Paracetamol a poslu domov iba ked uz su bolesti meznesitelne tak do nemocnice), po kyretazi mi.lekarka poradila.pockat 2 tyzdne a zacat sa snazit. Aj sa nam.podarilo v januari (kyret bol v decembri), prvu polku toho tehu som mala sporadicke krvacanie ale nic vazne, maly ma teraz rok, a nemenila by som, strach je vzdy ale treba mysliet pozitivne. Takisto viem ze lekari na Slovensku radia cakat 3-6 mesiacov ale v konecnom dosledku je to vase rozhodnutie. Silno drzim.palce nech sa vam zadari🙂
Ja som bola v 8tt keď mi zistili že moje bábätko sa prestalo vyvíjať. V12ttmi urobili kyret. Vtedy mi lekár povedal že o 2mesiace môžeme znova otehotnieť. Včera boli 4tyzdne od zákroku a mne ešte ani ms neprišla a ani na kontrole som ešte nebola. :(
Preto sa pýtam pretože niektorý hovoria že hneď otehotnieť nieje najlepšie pretože je maternice oslabená a znova môže dôjsť k potratu .. a každý to píše inak má iné skúsenosti😊 ale aj tak vám ďakujem baby a tie ktoré sú tehotné tak vám držím palce a gratulujem😊 ja počkám na ms.hned mám ísť po ms.na kontrolu a sa chcem ešte poradiť s gynekológom a uvidim.. chcela by som čo najskôr to pôjde😊 a važne dakujem ste zlaté😉
my sme tiež skúsili po prvej MS od kyretu.... teraz čakáme 🙂 ale myslím že sa to podarí, lebo mám podobné príznaky ako prvý krát... a hlavne sa pozitívne naladíme a budeme VERIŤ 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja po mesiaci a otehotnela som planovane po 6 mesiacoch, dr. mi odporucila po troch mesiacoch 🙂 Teraz uz mame 5-mesacne babatko a veru strachy boli, ci cele tehu dobre dopadne 🙂 Treba verit, ze vsetko dobre dopadne 🙂