Ahojky baby ja by som sa vas chcela poprosit o radu ako dlho je dobre cakat po mmt 4.3 som bola operovana s odobratim praveho vajickovodu ms som mala uz dva krat od vtedy teraz mi ta druha zacala 29.4 a skoncila 5.5 a pohl.styk sme mali s priatelom 11.5 co myslite mohla by som byt v plodnych? A aka je sanca na normalne tehu? Viete velmi sa bojim aby sa mi to nezopakovalo ale velmi tuzime po babu a este jedna otazocka ako zistim ktora strana kedy ovuluje? Kedze mam len jeden vajickovod dakujem vam za vsetky odpovede
Toto iste sa presne stalo aj mojej kamoske.Co poradit.No musite sexovat kazdy mesiac a hned ako ti skonci menzes valit naplno(staci aj kazdy 2-3den aby sa obnovili spermie.Treba sexovat aj par dni pred ovulaciu(stred cyklu) spermie este v tebe najaky cas ,,ziju"tak pokial prídu k vajicku akurat mozes ovulovat.A ci mas ovulaciu spoznas zvýšeným vytokom a pobolievanim vajecnika...no snad som poradila😊
Ovulujuci vajecnik by si mohla citit, iba tak mozes zistit, ktory ovuluje. A len opravim - ovulacia byva v strede cyklu len pri cykle cca 28dni, ak je dlhsi, tak je to spravidla okolo 14 dni pred MS.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Toto je otazka skor na tvojho gynekológa. Preco sa neporadis s nim?