Mne bolo predpísané brať clostil v 5 deň cyklu-ak má niekto skúsenosti, prosím o radu kedy je ten deň D-kedy treba začať so stykom? Hneď po dobratí lieku?viem že u každého je to iné, ale ak má niektorá z vás skúsenosť, tak napíšte...12deň cyklu ma čaká ultrazvuk u lekára...vopred ďakujem 😉
@zusanna ahoj, nemam vela skusenosti vo februari ma caka 1.cyklus s clostilom, len ja mam este ten problem ze mam "slabu" ovulaciu. Cize clostil mam brat od 3DC, a niekedy 11/12DC mam ist na folikulometriu, a ked dr. zisti dostatocne zrele folikuly tak dostanem injekciu aby vyvolala Ovu.
Čizepodla mna sa treba snažit vtedy kedy je ovu. Aspon tak tomu chapem ja😅
ak je niekto kto si týmto prešiel tak píšte, aj keď to u vás dopadlo akokoľvek-každá rada či skúsenosť pomáha nám posúvať sa o krôčik vopred a možno sa tu nájde niekto kto pomôže radou či skúsenosťou aj vám 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zusanna clostil sa berie 5 dni, od 2 DC alebo od 3DC. Kolko tabliet denne urci dr. Na cca 12 DC sa ide na folikulometriu, aby si zistila ako nan reagujes, a dr. Ti bude vediet priblizne povedat, kolko mas folikov, akej su velkosti a podla toho kedy asi prasknu. Mozno Ti este pichne pregnyl, pomocou ktoreho vie priblizne povedat, kedy foliky prasknu a vtedy je aj najlepsie mat sex. 🙂