Ahojte kočeny.Potrebujem radu.Môj cyklus trvá 35 dní.Koľký deň od menštruácie si mám urobiť test a je dôležité robiť testy v určitú hodinu?Každá odpoveď ma poteší.
To máš dosť dlhy cyklus, stačí, ked začnes na 14-15 den
Ja som robila od keď mi skončila ms, takže to bolo od nejakého 6-7DC aby som to presne vystihla. Vždy tak okolo 12-13 hod. Je dobré robiť v tú istú hodinu,aby si vedela porovnať či silnie alebo slabne.
(Preto som robila od 1dc,lebo som mala 40dc a nevedela som to odhadnúť)
staci zacat testovat cca od 15 dc.. predpokladam , ze ovu budes mat tak okolo19-21 dc.. kedze mavas 35 dnovy cyklus.
je lepsie si zvolit rovnaku hodinu, kvoli porovnaniu. ked uz budes ma ciarocky skoro rovnako silne, potom je dobre urobit si aj dva za den, v rozpati niekolkych hodin, niekedy moze LH stupnut rychlo.
Ahojte chcem sa vás opýtať mávala som 28 dnový cyklus posledné tri mesiace mi to prišlo na 26 den,..kedy mám začať s ovu testami?prvý som si spravila minulý mesiac na 11 den a čiarka bola výrazne silná,..no na druhý den už bola slabšia,. 😒
@majuszka87 skus uz radsej od 9 dc.
@lauritka takže to bolo včera,...čo som aj urobila,..a je tam taká slabá čiarka 😉
@majuszka87 jj nevadi,, pokracuj kazdy den ;)
dnes sa nato znova chystám takže po práci hor sa na testovanie 🙂
@lauritka takže včera bola čiarka silnejšia 🙂
@majuszka87 nevadi, to nemusi kontinualne tmavnut 🙂 taz moze byt slabsie raz silnejsie.. len cakaj na pozitivny ;) to pride.
@lauritka čakám, čakám,...snád sa dočkám 😒
@majuszka87 ale hej, 😉
@lauritka takže dnešný test vyšiel tak že obidve čiarky sú rovnako výrazne 😉
@majuszka87 no vidis ;)
😉 som zvedava ako to bude dnes
@lauritka som zvedava ako to bude dnes 😉
No kočky tak ja som si včera robila ovu a boli dve čiaročky takže super len dúfam,že z toho niečo bude
A stych dvoch čiarok musi byt aspon jedna silne zafarbena?.staci jedna?
Ahojte kočky potrebovala by som poradiť.Stačí robiť ovu testy raz za deň? Mam 30 dňový cyklus a začala som testovať od 6DC test robím o 13:00 každý deň, teraz je 10DC a zdajú sa mi stále rovnaké. Od dnes rána pociťujem vlhko môže to byť že sa blíži ovulácia?
@cvikla12 Ahoj, ovulacny test sa robi len raz za den, na rozdiel od tehotenskeho by sa nemal robit z ranneho mocu ale merat v priebehu dna. Test je pozitivny iba ak su obe ciarky rovnako intenzivne, pripadne ak je meracia ciarka silnejsia ako kontrolna.. vsetko ostatne sa hodnoti ako negativny vysledok. 10 DC je este relativne skoro na ovulaciu (moze ale este nemusi byt), tato moze sa potiahnut aj do 18DC.. takze treba dalej merat.
Skus si k tomu precitat tento clanok, tam najdes viacere Informacie k spravnemu vyhodnoteniu ovul. testov - https://www.modrykonik.sk/blog/bienennest/article/ovulacia-a-ovulacne-testy-nkevxs/
Ahojte zienky, snazilky..ostali mi nejake ovulacne testy. Ked mate nektora zaujem ozvite sa. Dakujem.
@habanka2014 ahoj a za kolko predavas? to si kupovala niekde v lekarni? dakujem
matrioska86..ahoj. Ano kupovane su v lekarni. Komplet balenie. Mam asi 2. Na cenie da sa dohodnut. Pozerala som ze 5 kusov v inter.predaji stoja cca 12€.. Jedno balenie dam za 7€.
Ahojky žienky...
Mám dotaz. Ms mám pravidelnú 27-28 dní...ovu testy som robila tento mesiac prvý krát...prvý som urobila 10 DC kontrolná čiarka veľmi slabá..tak som skúsila o dva dni ti 12 DC a kontrolná bola už silná no nie ako testovacia. Ďalšie tri dni som testovala boli testy úplne negatívne...takže ovulka nebola vôbec?! Naše snaženie bolo asi márne...alebo?! 🤔 Dnes som 8DPO ..( teda ak to bola vôbec ovulácia,kedy môžem skúsiť tehotenský test?)
Ďakujem za názory a reakcie a prajem vám krásny den a šťastné a veselé 😘⭐🎄
@avy odporucam si okrem testov merat aj bazalnu teplotu..podla toho jednoznacne vies urcit kedy bola ovulacia pripadne tiez ak neprebehla. 8dpo ziaden test vysledok nedokaze ukazat (okrem krvnych testov). Vajicko ak je oplodnene sa zvykne zachytit do maternice okolo 11dpo az potom za zacne radikalne zvysovat co sa da potom zmerat testom. Najlepsie je pockat do datumu ocakavanej menstruacie a az potom testovat.
@bienennest ďakujem pekne za reakciu...z nej BT som doslova magor 😒 🙈 ...a neviem si celkom predstaviť to meranie keď robím na tri smeny...😔
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@roni200 skus si hodit do googla ovulacna kalkulacka...tam by ti cca malo ukazat asi tak kedy ta ovulka prebehne...v danu hodinu ani nie ale vsimaj si hlien mozno bolestistovost a meraj si bazalnu teplotu kazde rano...troska sa v tom zorientujes...