Ahojte kedy vam ukazal tehu test // ?? Kolko dni po oplodneni a kedy ste mali prve priznaky?? Ako.dlho vlastne od ovulacie trva oplodnenie ? Pred tyzdnom vo stvrtok mi vysiel pozitivny ovu test ....nasledne sme sa snazili tie 2 dni a pred tym 6dni ... cize 8dni vkuse myslite ze je sanca?tuzime po druhom babatku dakujem za vase odpovede 🙂
@katika1811 v den ked som mala dostat ms uz som mala viditelnu slabulinku druhu ciarku. A ja som uz pred terminom ms mala zilky na prsiach takze som tusila ze sa to podarilo, plus bradavky stmavli, a asi 3dni mi tak vsetko smrdelo, teraz sa to v 7tt zdvojnasobilo a smrdi mi vsetko 🙈🙈 sanca tam vzdy je 🙂
No parada tak som zvedava ci sa podarilo🙂 a este taka otazka ms mam dostat 20.1. Ale 16.1 idem na gyndu myslite ze mi moze robit cytologiu??samozrejme jej poviem ze sa snazime o babatko a ci nahodou uz jej nieco neukaze no len taka otazka🙂
@katika1811 mne pocas tehu nejak v 12tt robil dr ster takze v pohode
@katika1811 povedz jej, ze sa, snažíte, to jasné, ale myslím ze tak skoro ešte nič neukáže, možno vysokú sliznicu na usg. To cca koniec 3 týzdna by bol,teda, ešte by, sa len usadzalo oplodnene vajíčko čiže veľmi nepravdepodobné, že by už dačo videla. Držím palce, aby to vyšlo 🙂
Dakujem vam zienky urcite napisem ze co a ako 🙂 bodaj by to vyslo 🙂 pri dcerke pred 3r sme sa tak isto snazili o takom case a snazili sa cely tyzden tak by bolo super aby sa to.opakovalo😅
sanca je isto ale test sa oplati robit az ked bude meskat ms 🙂 drzim palce
Ja som pri prvom mala 10 dní po počatí už jasné 2 čiarky
@sunny_g skusim pockat ak bude 10dni a mozno urobim test 🙂
@katika1811 držím palce
Ahojte 11 den po ovulacii test negativny myslite ze je sanca este? Ziadne priznaky nemam
@katika1811 ako si dopadla?
Ahojte mohla by som sa opýtať že či by mi uz ukazal tehotensky test že som v tom ked my meškajú uz 18 dní a včera som si robila test a ukazal len jednu čiarku
Ale to by uz to ukazalo že?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
10 dni po ovu som mala slabu ciarku.. Prve priznaky som mala možno až v 7tt 🙂