Kedy ste vedeli, že je čas na druhé dieťa?

7. jún 2022

Zaujima ma kedy si to ludia uvedomia ze by zvladli aj surodenca. Mam dni kedy si vravim ze by to bolo super ale aj dni kedy som unavena a veru neviem si predstavit znovu tehotenstvo a starost o novorodenca.

spadnutaslivka
7. jún 2022

Keď som zbadala 2 čiarky na teste 😀 Ale bolo to v pohode. Jasné, že je to šok, keď sa zrazu nestaráš len o jedno, ale dá sa to zvládnuť. Niektoré predstavy museli ísť trochu bokom, ale to sa bežne v živote stáva.

kvecinka321
7. jún 2022

My sme vedeli že chceme súrodenca pre naše dieťa a povedali sme si, že keď tak tak čím skôr si to odbavime aj keď to bude extrémne náročné, že vydržíme.. rozdiel mame 16 mesiacov a bolo to naše najlepšie rozhodnutie..

mamamasama
7. jún 2022

Keď som sa začala pri malom nudiť. Mal 2 roky. 🤩

qwer2019
7. jún 2022

@spadnutaslivka nápodobne 😁😁 prvorodená mala 5 mesiacov 😄😄

jaskolka
7. jún 2022

My sme vedeli, že veľký rozdiel nemôže byť, keďže sne chceli dve deti a kvôli môjmu veku už tam nebolo možné dlho čakať. Takže dva mesiace pred synovymi prvými narodeninami som otehotnela. Vlastne v júli som dostala prvý menzes po pôrode a v auguste už neprišiel😆zato prisli //na teste.

diamond007
7. jún 2022

Chcela som vzDy vždy vzdy rozdiel 3.5-4 roka, podarilo sa o vyše polroka skôr a teraz banujem že som nemala ešte menší rozdiel. Po troch rokoch už sa dalo cestovať pekne, byť v pohode s dieťaťom, dovolenka, chodiť kade tade a neriešiť spánky a teraz som zas kde predtým. Môj názor sa teda zmenil aj keď už mám dve

sapetka
7. jún 2022

Vedeli sme ze chceme 2deti. Ale chceli sme aj pockat kym prvy syn bude samostatnejsi. Teraz bude mat 5 a dostane sestricku🙂

ema22270
7. jún 2022

Keď mal malý 2.5 roka tak až vtedy som pripustila že by som prijala aj druhé, ešte sme to nechali nejaký čas tak, skončila som výšku a až teraz o mesiac čakáme, malý bude mať v septembri už 5 rokov.

spadnutaslivka
7. jún 2022

@qwer2019 a tak zas až tak nie 😀 My sme vedeli, že chceme viac detí, ale nejako sme neplánovali, kedy je už ten správny čas. Ale ani sme nerobili nič preto, aby ten správny čas ešte nebol 😀

euka210
7. jún 2022

Ked uz to s prvym bolo v pohode, tak po roku, ked uz mal len 1 spanok a v pohode dieta...co sa neskor ale zmenilo. Po 1,5r sme planovali dalsie a po 2r2m bol bracek na svete.

vilma7
7. jún 2022

Ja som vždy chcela dve, vždy som chcela malý vekový rozdiel (medzi mnou a sestrou je 11 mes a bolo to fajn) a napokon aj môj vek rozhodol, že čo najskôr, keďže prvé som mala tesne pred 41, druhé v 43.

ivusinecka026
7. jún 2022

Dobrý neskorý večer.
Mame doma po piatych rokov skoro 5mesačnu dcérku predcastniatko s pomocou lekárov IVF a včera poobede som robila tehotensky test a vyšli 2čiarky mám trosku strach ak sa mi to potvrdí lebo ja sa ešte starám aj o moju mamu.Maminky pravdepodobne som tehotná pravda po tých čiarkach.A teraz sa nám podarilo prirodzene ale ešte to nemám potvrdené lekárom môže byt aj mimomaternicove.Prajem Vám dobrú noc maminky

kris_tin257
8. jún 2022

Keď bol malý vkuse chorý zo škôlky a stále sme riešili kto s ním bude a koho poprosime 😀

guga79
8. jún 2022

U nás to bolo tak, že sme uspavali staršieho, mal cca 2 roky a tak sme na neho hľadeli, a rozmýšľali, žeby sme mohli skúsiť aj ďalšie ❤️

zelenejablcko
8. jún 2022

@ivusinecka026 drzim palce, urcite vsetko zvladnete a bude to tak, ako ma byt! Vela stastia.

ivusinecka026
8. jún 2022

@zelenejablcko Ďakujem Vám veľmi pekne 👍🥰😘😍

kamagma
10. jún 2022

Ked isla prva do skolky a zrazu bola doma nuda,kedze robim na zmeny... ale aj tak som skor ako po 2rokoch nemohla ,lebo som menila pracu a chcela som pockatna zmluvu na dobu neurcitu.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre