Baby nasla som tu radi ako "nato" a su to skor tam poveri ako fakty, 🙂 mna skor zaujma kto ma doma chlapčeka a kto dievčatko či vie kedy sa im to podarilo ci pocas ovulky pred ci po a s akym vysledkom 🙂 Dakujem krasne.. 😉
Tiez si myslim ze je to vecou prirody,ja mam aj chlapca aj dievca a obaja boli splodeny v den ovulacie😉
Chalanisko sa zadaril v takom zvlastnom case 🙂 asi tyzden po mrche..teda 9 dni. A lejdy si nepamatam 😀
ak by tatzo teoria platila, deti po ivf by sa rodili zasadne iba jedneho pohlavia, lebo OPU a spojenie vajicka a spermie nastava v rovnakom case, cize niekolko hodin po pichnuti pregnylu.
...u nas to bolo takto,ked sme si povedali:!ideme na chlapčeka!" bol chlapček a neskor: ideme na dievčatko!" bolo naozaj dievcatko!"
ale to bola teda veru len náhoda a sme štastní ze ich máme ....
no my sme splodili tyzden pred ovulou chalana , cize sme boli asi vyracacom teorie ze spermie , ktore prezivaju tyzden robia dievcata .
Pozri si čínsky kalendár počatia - keď som to spätne prepočítavala - tak obidve deti mi pasovali.
najlespie je v noci 🙂
Nie je jedno ci dievca alebo chlapec mamdvoch synov a v septembri som potratila po tejto skusenosti sa modlim aby som teraz donosila a porodila hlavne zdrave dieta . Mimochodom ked som cakala druheho syna tak velmi som chcela dceru ze som "takmer odmietla"syna a to len kvoli takemu detailu teraz viem ze na tom nezalezi je pekne mat parik ale dolezitejsie je mat zdrave deti
tak dcéra vyšla v deň ovulky a syna sme sa nesnažili,boli sme pod vplyvom alkoholu a vznikol a v deň ovulky
dcerka pred ovulkou a počas ovulky a syn po ovulke ale to presne netušime ktorý den cca 14 dni pred mrchou
My máme dievčatko a aj chlapčeka. Dievčatko si moc uz nepamatam ale chalan sa nam podaril tyzden po mrche 🙂
ziadna metoda ti nezaruci zelane pohlavie, ci sa uz riadis ovulkou, cinskym kalendarom, ci tabulkou podla veku oboch rodicov alebo neviem coho kadecoho este🙂 Mne sice pohlavie podla cinskeho kalendaru aj podla tej tabulky vyslo, mam chlapceka ako tam bolo pisane, ale zasa napr. kamaratke, co mala vsade pisane dievcatko a aj dievcatko velmi chceli, to absolutne, podla nicoho nevyslo, ma takisto chlapceka..ono to mas proste vzdy 50;50..
nám to vychádza presne cez ovulku, chlapček december, dievčatko január 🙂
podla mna to je vo hviezdach ,čo ma byť to bude ,myslim že hlavne nech bude zdrave 😉
obe deti - dievcatko aj chlapcek pocas ovulky a obe v juli 😉
Minule som čítala teoriu, že teraz sa rodí viac chlapcov aj z toho dôvodu, že chlapi spohodlneli a prejavilo sa to aj na ich spermiach... 😉
:D mam manzela z vychodu..chlapceka sme splodili na vychode u svokrovcov, a dcerku na zapade u nas doma :D...takze na vychode sa robia chlapci a na zapade dievcata :DDDDDDDDDDDDDD
tazko povedat, kedze sme to skusali kazdy cyklus v intervaloch kazde dva dni, cize bolo to aj pred, a aj pocas ovulacie... nevieme ktora spermia vyhrala 🙂
@stefania100 bud to zistis tak ze si budem meriat kazde rano pravidelne teplotu(kukni na nete symptotermalna metoda) alebo skus ovulacne testy. To meranie teploty je aj lacnejsie a aj spolahlivejsie. Drzim palce
@stefania100 meranie bazálnej teploty a aj na základe hlienu
Prosim Vas, je pravda, ze na dievcatko treba udrziavat PH posvy zasasite - pomozu k tomu brusnice? Dakujem krasne ❤
Ake príznaky počas tehu ste mali pri chlapcovi a pri dievčaťu ?)))))))
My mame chlapceka splodili sme ho po ovulacii a cakame dievcatko to sme splodili pred ovulaciou citala som clanok kde sa k tomu vyjadroval Dr ze by to mohlo zafungovat ale zdoraznil ze je to len 50% tak sme skusili a vyslo to 😝pohlavie sa ovplyvnit neda skor to bola nahoda pohlavie urcuju muzske spermie
U nas to tiez fungovalo, 3dni pred ovulaciou sa nam podarilo dievcatko a presne v den ovulacie chlapcek...Samozrejme nic nie je 100%, priroda je velka pani,ale toto je vedecky dokazane,ze je vacsia sanca pre dane pohlavie.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@gerci90 teoria plodenia deti podla ovulacie je sice pekna, ale neucinna 🙂 maximalne zvysis pravdepodobnost z 50% na 60% 🙂 treba sa proste zmierit s tym, ze pohlavie neovplyvnis, su aj dolezitejsie veci, nie? 😉 🙂
a k otazke: mam dvoch chlapcov. jeden bol splodeny v den ovulacie, druhy dva dni pred ovulaciu. takze asi tolko 🙂