Ahojte dievčatá - viete mi prosím povedať ( áno Google poznam - ale reálne má to zaujíma) kedy ste si robili ovulacne testy ? 1x denne ? Kedy je najlepšie cca počas dňa ?
Dakujem
Ake dlhe mas cykly.?
Cez plodne dni - o 10tej, 16tej, 22hej.... startujem 11ty den cyklu, ovulacny mavam pozitivny medzi 13-16.dnom, ovulaciu medzi 13-18.dnom...takze mi to dost kolisa... a stmavne behom par hodin, takze robim radsej castejsie...tie pruzkove nestoja vela.
Ja som robievala okolo 17hod od 9dc do 14 dc, pozitivny bol okolo 11-12dc . Mam ale 25dnovy cyklus
@aurina32-35 dňové
@anjelicek26 viete mi poslať ako vám to tmavne ? Ja mám pocit že nie
@sense raz za deň ? 🙂
@juliavolna Tie posledne dva su s toho isteho dna o 10tej a 16tej hodine
@juliavolna odporúča sa aspoň 2x v prvý mesiac, ja som robila len raz za deň, doobeda som bola v práci. Tých pár mesiacov co som testovala som mala vždy pozitivmy test, a sedelo to aj podľa hlienu a bolesti. A mala som ovulaciu par krát aj lekárom potvrdenú.
@juliavolna ak nás 35dnovy cyklus tak môžeš začať až od 15-16dc, nemusíš od 10dc,kedze lutealba fáza je zvyčajne 12-16dni
@anjelicek26 nevidim ? Asi nenabrali fotku
@sense aha Ok? 1 deň cyklu je prvý deň menzesu?
@juliavolna mne to normalne zobrazi, skus iny prehliadac. Viac fotiek asi ani nemam, snazime sa zatial len tri mesiace. Toto bolo vecer - rano - poobede
@juliavolna ano
@anjelicek26 teraz už ako - to sa takto zmenilo v jeden deň?
@sense skúsim od 15 dňa zacat a cca koľko mám testovať dni?
@juliavolna ano u mna je to vzdy rychlo, velmi rychlo a kedze mi kolise aj 5 dni ovulka, tak to radsej sledujem...s muzom sme spolu 18 rokov a uz nemame naruzivy sex 7x v tyzdni 😂 Tak nech nic nepremeskame radsej ♥ Ovulka potom prebehne do 12-36h podla ultrazvuku...
@anjelicek26 čiže keď vyjde pozit test tak vzedy sa treba snažiť? Do cca 12-36 hodín prebehne ? Vy si to takto sledujete 4 mesiace? A vychadza? 3)
@juliavolna tak my sme v decembri prisli o babatko v 14.tyzdni.. potom kyret, potom nutena pauza...snazime sa treti mesiac, ale teda vyzera, ze nevyslo zasa... ta stielka maternice je proste este chudatko dost znicena. Ale tak mame cas. A ano ked vyjde pozitivny ovulacny test, treba sa idealne hned snazit a den na to to poistit... spermie vydrzia 2-3 dni cakat vo vajcovodoch na to vajicko, takze radsej, nech su tam skor, ako neskoro... po ovulke ta kvalita vajicka radikalne klesa s hodiny na hodinu. Kamoska je gynekologicka, vacsinou si najde cas mi spravit sono.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@juliavolna postupuj podľa návodu. Tam je to vysvetlene koľko a kedy