Kedy ste sa začali snažiť o bábätko po druhej sekcii?

6. nov 2024

Dobrý deň,

mám jedno zdravé dieťatko a druhého anjelika z druhého tehotenstva. Preto by sme sa chceli ešte pokúsiť o bábätko, avšak nakoľko mám za sebou dve sekcie a názori lekárov sa líšia, tak ma zaujímajú vaše skúsenosti? A ako tehotenstvo dopadlo?

Sekcie som mala obed bez komplikácii. Niektorí lekári mi povedali, že minimálne pol roka, iný že minimálne rok a ďalší že aspoň dva roky.

ronie338
6. nov 2024

Ideál aspoň rok. Aby mala ak vnútorná jazva čas sa zhojit. Známa otehotnela asi 3 alebo 4 mesiace po sekcii a odporúčali jej všetci až na jednu doktorku prerušiť. Odmietla a rodila v 36tt začala totiž presakovat jazva. Bola v nemocnici už a sledovali to. Ja budem mat 2 roky presne medzi deťmi, som po SC. Sestra ma tiež dva roky medzi SC. A mne aj jej rôzny doktori ze aspoň rok je dobre počkať.

kavasmliekom
6. nov 2024

Ja som mala tri sekcie, a lekári už len krútili očami, ale môj gynekológ nerobil drámu, len sledoval viac maternicu. Medzi poslednými sekciami mam rozdiel 13 mesiacov.

pininka1
6. nov 2024

Tiež mám tri sekcie, medzi prvou a druhou 4 roky, medzi druhou a treťou 5 rokov a určite by som nešla pod rok od cisárskeho mne kázal doktor aspoň 2 roky. Pri druhom mi hrozila ruptura, pri treťom už nie

slavka1988
6. nov 2024

Mám za sebou dve sekcie teraz čakám tretie bábätko ale po 9 rokoch ,určite by som aspoň rok počkala a predtým isla skontrolovať stav maternice stien vnútorných 🙂 už ma jazva inak sem tam pobolieva ale mám mesiac do termínu .Drzim palce ❤️

summer138
Včera o 05:27

11 mes od prvej som otehotnela, neplánovali sme. 20 mes medzi deťmi všetko ok jazva držala dobre

gir
Včera o 13:06

Otehotnela som pol roka po sekcii. Lekár žiadnu drámu nerobil, len sa kontrolovala jazva. Všetko v poriadku.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre