ahojte,som tyzden po laparoskopii a naslednom odobrati praveho vajcovodu,pretoze mi v 7tt tyzdni zistili mimomaternicove tehotenstvo a plod bol prave vo vajcovode,ma niektora z vas podobnu skusenost? otehotneli ste aj po takejto skusenosti? ako dlh po zakroku ste sa znovu zacali snazilkovat ? velmi dakujem za vase odpovede...snad sa tu niekto najde 😉
lulecko2311 dakujem,ze si sa ozvala,verim ze vam to tentokrat vyjde a my sa tiez potom posnazime,ked budeme moct....prosim ta a druhy vajickovod mas v poriadku? premyslala som,preco sa to asi tak stalo,ked som nikdy neprekonala nejake zapaly,ani nic podobne,no asi to tak malo byt
@denidi vies ja som potratila v 9/2012 a odvtedy a zrazu som Si nasla // Na teste a to bolo 27.6.2015 😉
Takze my uz mame za sebou spermiogram, hormonalny profil a HyCoSy (vysetrenie ultrazvukom ci mam prichodne vajickovody). Pravy bol super Na 100%, lavy Mali problem kuknut, no nakoniec bol v poriadku aj ten. Zakrok som obsolvovala 2/2015, riesila som tam zapaly zubov a Toto bol prvy cyklus, co sme Sa snazili a bum.
No radost trvala necele dva tyzdne.... 😞
Ja mam uz 34r takze uz nas cas tlaci....
Zienky aj ja sa pripajam zial v roku 2014 som aj ja prekonala mimomaternicove a odvtedy a nedari ☹
@lulecko2311 ja uz mam 36 rokov a mam dve deticky ako ty,ale moje su uz velke a teraz by sme chceli s novym partnerom nase spolocne miminko.to vysetrenie HyCoSy sa robi laparoskopicky,v narkoze? ale ved si mala prechodne vajickovody abum aj tak? vidis ako keb citam o sebe,tiez sme sa tesili dva tyzdne a potom smutok,tiez mam svoj vek,teraz stale cakam mrchu amame celibat
dievcence aj uzivate nejake doplnky na podporu plodnosti a pod?
@denidi ahojky, sice mam dve deticky, no obe v nebi, takze nemam 😞 HyCoSy Sa robi utrazvukom, vstrekuju kontrastnu latku. Mala som Si dat tabletky od bolesti, bola to bolest ako pri mrche, hlavne ten tlak...
Ano Oba som mala prichodne
@lulecko2311 to ma mrzi ☹ no tak asi je ozaj dost neprijemny ten zakrok,kde ti ho robili? mne moj gynekolog hovoril,ze v Ba robia na nejakej klinike kontrolu priechodnosti vajickovodou,ale tam to stoji asi 120eur.... tak teraz tak premyslam,vidis doteraz ma to nenapadlo,ale ja mam teda tri detusky a jedno je nas anjelicek ☹
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som mala mmt 7.7.2015 a tiez mi odstranili pravy vajickovod. Zacali sme sa snazit po druhej mrche. No bohuzial zatial Nic. Verim, ze oktober je nas 😉
Mrcha prva mi prisla do 5tyzdnov a dalsie +/- na cas. No po prvej mrche sme do konca ovulky pouzivali kondom, kvoli moznej infekcii.
@denidi