Ahojte dámy, mám na Vás otázočku: vo 4 týždni som potratila, bola som na čistení, doktor mi povedal, že do pol roka by som sa nemala pokušať o ďalšie bábo. Avšak čítala som, že niektoré to skúšali už po prvej menštruácií a mali zdravé bábo bez komplikácií. Máte s tým skusenosti? Čo by ste mi poradili? ďakujem
Znama po 3 mesiacoch od cistenia,otehotnela a jej dcera je zdrava,dobre zivena a porod bol rychly.
@liliputka88 ahoj ja si ta pametam je mi to luto ze si potratila.neviem kvoli comu to vravia doktory .moja suseda potratila v decembri a januari otehotnela a je vsetko v poriadku 🙂
kamaratka hned na prvykrat po samovolnom potrate v 4.ci 5. tyzdni(nebola cistena) otehotnela a ma nadherneho zdraveho chlapceka.
@katieg85 bolo to pre mňa ťažké, ale mám úžasneho chlapa, ktorý pri mne stál, chceli by sme ďalšie, len sa bojím či to mám risknuť či počkať pol roka, aj keď čakanie pre mňa je hrozné, tak uvidíme....
@liliputka88 kludne skusaj hned, telo neotehotnie, pokial by to nemalo zvladnut.
bola si este na zaciatku.
kamaratka porodila mrtve babatko v deviatom mesiaci a otehotnela o tri mesiace neskor, vsetko bolo v poriadku.
nemusis na nic cakat,
zelam nech sa rychlo znova zadari
@soldi super, pozitívna správa 🙂
moja kamoska otehotnela skorej ako odporucali lekari a ma zdravu, krasnu dceru, ale viem,ze nazory dr. sa roznia i na to po akej dobe je dobre znova otehotnieť.
ahoj tak toto bol môj problém pred 3rokmi potratila som 1 mesiaci tehotenstva nebolo to jednoduché pre nás ale šli sme dalej z manželom robili sme si svoje a nepočúvali nikoho 😒 ale asi to bolo dobré na niečo teraz máme krásneho a zdravého 9mesačného chlapčeka 😀 Len môžem povedať že to tehotenstvo bolo samý strach dávala som si na seba veľký pozor stále som bola pozorovaná.Vyplatilo sa 😉
@liliputka88 ak si bola na cisteni, tak ta asi upozornili aj na to ze 6 tyzdnov, by si nemala mat pohlavny styk a ani sa kupat (len sprcha). Mne tiez kazali pockat 6 mesiacov, a inym odporucali 3 mesiace. Mam pocit, ze to zalezalo aj od veku pacientky, ze starsim povedia skor.
@liliputka88 Ja som potratila v 6 tt a ostala som tehotna za necele dva mesiace po čisteni,aj ked mi lekar kazal čakat,ja som nejak neratala s tym že sa to podari takto hned lebo predtym sa nam dlhšie nedarilo,naštastie všetko ok.
@ivec16 no našťastie mi nič také ako tebe Dr. neoodporúčal ani nekázal...
@liliputka88 myslim, ze tych 6 tyzdnov bez styku a kupania je standart a plati pre kazdu zenu po kyretazi, skor ti to asi zabudol povedat... predsa len si po zakroku, krcok maternice bol nasilu roztiahnuty a je vacsia pravdepodobnost moznej infekcie... to ci to budes respektovat je samozrejme tvoje rozhodnutie...
@liliputka88 z vlastnej skusenosti viem, ze netreba cakat pol roka.... snazit sa mozes po prvej menstruaciii ...ja som po kyrete otehotnela o mesiac a pol... a zatial je vsetko ok.... v prvom trimestri je plodik malicky, preto maternica nepotrebuje taky dlhy cas na regeneraciu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja by som sa riadila ako lekár povedal. Radšej neskôr ako to zažiť zase. Moja rada.