Ahojte baby , mám otázočku kedy ste prvý krát otehotneli ? Podarilo sa to niektorej na prvý šup ? My by sme chceli len ja sa strašne bojím že keď ho veľmi chcem a sa nebude dariť mi to ovplyvní psychiku .
Áno, všetky tri. Ci som mala 20 alebo 38r.
Obe deti na prvú šupu,až sa cítim taká nesvoja keď čítam ako iné ženy nemôžu otehotnieť mne je to strašne ľúto.
@evkakozickova my sme sa ešte nesnažili a práve preto že tu čítam take ako napríklad 5 rokov snaženia dokonca aj 14 a už len pri pomyslení nato že by to malo toľko trvať aj nám tak ma ide poraziť .
my sme sa snažili 2,5 roka kým sa podarilo
Ja oba razy hned. Tiez mi je luto, ked citam ci pocujem, ako sa inym nedari.
My sme sa snažili 2 roky, z toho skoro rok sme behali po lekároch a hľadali príčinu prečo sa nedarí, nakoniec sa nám podarilo 🙂 ale áno bolo to hrozne stresujúce, keď veľmi chceš a nedarí sa 😑 teraz už skúšame druhé cca pol roka a stále nič, trochu som z toho smutná, ale asi mame ešte čas 😊
Tiez som sa toho velmi bala. Nakoniec sa podarilo na 4.mesiac co je v porovnani s inymi mamickami uplne ze nic a som za to nekonecne vdacna 😍
Po roku a pol som otehotnela ale bohužiaľ MA, teraz sa snažíme 3 mesiace a neviem koľko to bude zase trvať, ak vôbec 😔
Na prvú sme si dali tri dni, vyšlo to. Druhá sa "pritrafila" neplánovane (rozdiel cez dva roky), ale bolo to to najlepšie, čo sa mohlo stať. Potom som mala teliesko a keď sme si povedali, že chceme tretie, dala som si ho vybrať a ďalší mesiac som bola tehotná. Myslím si, že v skutočnosti je veľa dvojíc, ktoré nemajú problém, len o tom nepíšu. V podstate nemajú dôvod.
prva dcerka na piaty mesiac, doktor povedal ze to je uplne normalny cas, druhy krat hned, ale potratila som a potom zas na prvy krat. jedine som si sledovala plodne dni na zaklade hlienu a krcku inak som nerobila nic. mam 29 rokov teraz
@alikal ja užívam momentálne antikoncepciu a bojím sa že keď ju vysadím mi nepríde ovulácia ale tak s priateľom spolu spávame fakt asi každý druhý deň čiže ja by som si nemusela sledovať plodne dni nie ? 🙂 ako niekto kto chce babo prvý krát sa v tomto veľmi nevyznám a to mám 24 rokov 😁 nezabite ma
24 rokov na prvý šup. 35 rokov na prvý šup.
Nevyberieš si. A bohužiaľ môže Ti x báb povedať že do pol roka, možno Tebe to bude trvať dlhšie. Nie je to len o psychike. A možno prvé sa podarí na prvý sup a druhé nie... to nikto nevie. Normálne je tak do roka-roka a pol pri pravidelnom nechránenom styku.
My sme celý čas chceli, že keď tak, tak chceme letné dieťa 😂 ale počas korony som z nudy začala sledovať plodné dni prostredníctvom testov. Keďže tiež som tu čítala ako to môže dlho trvať. A reku skúsme..... no, výsledok je, že budeme mat februárové dieťa 😂
Obe deti na prvý šup. Pri dcére hovorim mojmu muzovi že dnes mam ovulaciu. On že: no tak teda poďme na to... neprešli ani dva tyzdne a uz som pribehla s pozitívnym testom 🤣🤣🤣
Prve na prvy sup, druhe na druhy a tretie po 10 rokoch na prvy sup 🤷♀️, u nas toto islo vzdy rychlo
Aj mne sa veľmi ťažko číta, ako sa iné roky trápia, berú všetko možné aj nemožné, relatívne ženy v mladom veku...ja son otehotnela ponerne rýchlo a ľahko 2xpo 40.tke, obe tehotenstva ukážkové, pôrody prirodzené... mať menej, určite idem na tretie...deti obe úžasné, vysmiate, nenáročné...ako fakt sila.
S exmanželom po 6r antikoncepcie som otehotnela v 26r po pól roku. S priateľom po 5r antiky Som otehotnela teraz v 38r az po 9 mesiacoch - ale nechali sme to na náhodu, žiadne sledovanie plodných/ neplodných dni ( po 3 mesiacoch od vysadenia antiky sa mi zlepšila pleť a vypadalo veľa vlasov ale po mesiaci mi začali rásť nové😊)
Ked sme sa zacali snazit, tak ma ani nenapadlo, ze sa to nepodari hned. Zial na prve sme cakali 3 roky a na druhe "len" rok a pol. Na tretie zatial cakame pol roka 🤷♀️😊
Prvy syn po 3 mesiacoch v 19 druha dcera treti syn po mesiaci stvrty syn neplanovy na jeden sup potom 8 a pol rocna pauza dalsia dcera a po 2 a pol roku dalsia dcera hned
Otehotnela v 25 a realne donosila az v 35 .
Prvý syn 4ty cyklus, dcérka na “prvú šupu “😊 ani vo sne by mi nenapadlo že sa to podari hneď
My na prvykrat a to sme mali obaja 34 rokov a prve dieta
Ja som otehotnela v 24 a na šupu. Dieťatko sme ešte nechceli ale boli sme spolu 8 rokov tak už bol čas to niekde posunúť. Skúsili sme len raz, muž fajčí hovorila som mu že to na prvýkrát nebude a čuduj sa svete veľmi sme boli zaskočení keď som ostala tehotná. Dnes mám tú najkrajšiu dcéru na svete, ktorú by som nedala za nič.
My sme mali svadbu a po svadbe o tyzden som bola tehu 🙂 takze sa nam to podarilo hned aj ked som myslela ze to bude dlhsie trvat 🙂 som zvedava ako rychlo sa podari druhe ;)
my sa snazime od februara a nic :( vzdy som si myslela, ze nebudem mat problem otehotniet. nemam uz sice 20, ale ziadne zenske problemy nemam, cyklus pravidelny, manzel je mlady ... a ani kvoli tomu nestresujem, ze si sialene robim testy kazdy mesiac a nejak extra to riesim...ale tak uz mi to zacina byt dost luto, ze sa nedari :(
Prvá dcéra a tehu netuším. Fungovali sme bez ochrany rok mala som 20 .druhá dcéra a tehu po 8 mesiacoch 3 tehu hneď prvé plodné čo bol manžel doma ,4 a 5 tehu hneď po potrate a 3 dcéra 6 tehu hneď po 2 ms čo sme mali pauzu a zmena dr . Vedela som kedy mám presne plodné tak som vedela hneď skoro že sa zadarilo
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Syn na prvý šup. Keď sme sa začali prvýkrát snažiť (vznikla z toho prvorodená dcéra), tak po tretej menštruácii od začiatku snaženia sa podarila. Deň, dva po menštruácii. Treba si pozitívne myseľ nastaviť. My sme sa začali snažiť s tým, že máme rezervu cca 1,5 roka. Čiže sme boli ochotní snažiť sa aj rok a pol, nesúrilo nás dieťa, nechceli sme ho hneď.