Ahojte, nikde neviem nájsť niečo, kde by sa písalo niečo o tom, po akej dobe po kyretáži môže výjsť pozitívny test. Nemyslím hneď tie dni po kyretáži. Trošku Vás uvediem do obrazu: 13.6 mi robili kyretáž, krvácala som ešte cca týžden po tom. Hneď ako som bola po kontrole sme s manželom spolu začali spinkávať. Zachvílu som 5 týždnov od zákroku, menštruácia nikde, ale 28 dní od kyretáže mi test vyšiel negatívny. Po kontrole mi lekárka brala stery a povedala, že mám výtok. Myslíte, že je možné, že test po zákroku treba robiť neskôr?
@ninda25 Ďakujem za povzbudenie, my sme potratili 2 krát, prvý krát po IVF v 21 tt a teraz 13 tt a to sme otehotneli spontánne. Prsia cítim, ale podbruško len tak slabunko, tak neviem....Patríme do skupiny, ktorá spontánne nemá čakať zázraky, keďže máme zlý spg, a zrazu sme otehotneli, aj ked to dopadlo zle:(...Zamlčaný potrat.
Ja som mala kyretáž cca 2.1 tohto roku a druhú ms po som už nedostala 🙂 čarovné pre mňa je aj to že dátum pôrodu mi určili na 2.januára 2016 😉
@kamilka1986 a test si si nerobila?
@bobulab Robila ale mne vyšiel dosť skoro,pretože čakám dvojičky
@kamilka1986 ale asi hned ked si o 4 týždne cakala, že ti pride ms, vsak?
@bobulab ťažká otázka...po tej kyretáži som to mala všetko rozhádzané čiže neviem presne.
@kamilka1986 Viem, že prvý krát sme mali sex 24.júna
@kamilka1986 testovala som teraz v pondelok
@bobulab my sme spolu začali spávať neskôr kedže predtým bol pokus a dosť ma to bolelo ale tuším od marca som už testovala..prišla prvá mrcha a potom už nie
@kamilka1986 ja som nemala ani jednu ms.
ja som mala kyretáž v marci, potom 4 mesiace nariadená pauza a otehotnela som zas v novembri 😉
Ahoj ja som mala kyret 4.2.2015 a uz som ms nedostala a som v 16tt tehu🙂
ahojte, ja mam dnes nejaku smutnu naladu .. som 2 tyzdne po kyrete a dnes ked som zbadala nejake babatka na facebooku to na mna nejako dolahlo .. no ked citam vase prispevky tak som sa opat nakopla 🙂 stale cakam na prvu ms a uvidime co sa udeje potom .. snad len same dobre spravy, aj ked lekar odporucal cakat pol roka :(
kyret som mala v juni, prva menstruacia v juli a tehotna som ostala v novembri.....predtym sme sa dlho pokusali a nic. Potom potrat v 8 tyzdni a potom po kyrete to bola bleskovka a maly sa narodil uplne v pohode....niekedy je dobre to trochu "precistit"
My sme podstúpili kyretáž v auguste minulého roku. Pán docent mi odporúčal počkať tri menštruácie a potom sa pokúšať. Upozornil ma, že ak by sme nepočkali aspoň tie tri mesiace, tak by to mohlo skončiť opäť neúspešne. A odporučil mi kúpiť si kyslinu listovú na regeneráciu maternice po zákroku. V decembri sme ostali opäť v tom a v auguste rodíme. Takže august minulého roku bol smutný a tento rok v auguste budeme oslavovať 🙂
Prosím vás. Som 6t po kyretazi aj mm som mala a týždeň po mm mam stále ducha na teste
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kamatatka mala kyretaz niekedy januar-februar,neviem už presne...do dnes je už takmer 4mesiaci tehotenstva 🙂 🙂 🙂 drziiim palce nech Vám to vide🙂 🙂