Ahojte. Dievcata tie ktoré ste mali zadržaný potrat, tak po akom čase sa vám znova podarilo otehotnieť? Mám pocit, že sa akosi znova začínam cítiť na snaženie. Dakujem.
@anjelicek26 lekár sa vyjadril že môžeme sa snažiť ak sa na to cítim. 3 menštruácie už boli a kyretaz bola potrebna(tak mi bolo povedané)
Tak potom smelo do toho, dolezite je na to mat nastavenu psychiku a aj fyzicky, ked oboje mas v sulade, tak preco nie...nam v nemocnici povedali dva mesiace cakat, poriadna kontrola u gynekologa a potom smelo do toho podla nalady...ale ja to skor vidim, ze my pockame pol roka... ale mne zistili problem zo stitnou zlazou, tak najprv to musim doriesit a cakacky na endokrinologii su sialene dlhe...nerisknem dalsi potrat, nie tak neskoro, ako to bolo u nas.
@anjelicek26 to mi je ľúto, že si prišla o malé tiež. Skore uzdravenie ti prajem
Dr odporučil 3mes si dat pauzu a potom skúsiť. Na 4ty mesiac od potratu sa hneď zadarilo 🙂
Hneď ešte ani prvá ME neprišla a úspešne
nám po MA dovolila pani doktorka hneď po prvom ms...a úspešné, teraz má naše pripravené vajíčko 5,5 roka 😀
Ja som mala zamlcany potrat a kedze som sa nevedela sama vycistit, tak som pred Vianocami isla na kyretaz....Uz v nemocnici sa mi spustil samovolny/spontanny potrat, tak hned ma brali na kyretaz..podla MS v den kyretu som bola v 11 tt a plod zodpovedal 7 tt. Po 1. MS sme sa mohli snazit, tak o 2 tyzdne uvidime ci sa znova podarilo alebo nie.....
Drzim palce 🍀
Ja som mala mimomaternicove, laparoskopicky “riešené” keďže sme sa nebránili odporúčané bolo počkať do prvej MS, mne teda prísť nestihla.. zatiaľ som úspešne 22tt, avšak mám za sebou aj potrat v 23tt čo bolo moje prvé tehotenstvo a to sme čakali takmer rok kým sme sa začali niečo riešiť a ďalšieho polroka nám trvalo kým som otehotnela… a pri oboch prípadoch sa mi osvedčilo že keď sme obaja v pohode fyzicky aj psychicky tak zo príde v správny čas.. aktuálne čakáme naše tretie dieťatko (je to moje piate tehotenstvo)…
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zamlcany potrat asi. Ono je to velmi individualne, ci bol treba zakrok alebo nie, v ktorom si bola tyzdni, ako dlho sa budes cistit, ci ti hned nabehne cyklus, ci HCG klesne dostatocne rychlo... ak mas psychiku uz v poriadku a lekar ti povedal, ze je vsetko zahojene, tak sa snazte...priroda dovoli len tolko, na kolko je pripravena...