V 26 tt som z dovodu tazkej preeklampsie vaginalne porodila mrtvu dcerku.vsetky odborne vysetrenia mam za sebou,ostali mi lieky na vysoky tlak,liecbu mi uz kardiologcka nastavila tak,ze s nou mozem otehotniet bez rizik pre babatko.nikto z lekarov mi nedal nejaky presny cas, ako dlho cakat. Ako dlho ste cakali vy?
.
po vaginalnom porode sa odporuca pockat 3 menstruacne cykly, prave cakam na prvy. Podarilo sa vam uz uspesne?
@anjelik1989 - ako sa vam podarilo? Ja som rodila pred mesiacom v 40tt, tak hladam info, ako dalej.
Ked som pridavala prispevok, tak som uz bola tehotna a ani som nevedela 🙂 takze na 4.mesiac snazenia to vyslo a na 9. mesiac od sekcie.pomohlo, ze som nastupila asi do novej prace. Teraz sa tesime,ale zaroven ten strach...ach
Ja som rodila v 32tt normalne (vnutromaternicove zadusenie bez zjavnej priciny), otehotnela som opat po 3 cykle. Ak mas vysledky v poriadku, odporucanie lekarov a psychicky sa na to citis, nie je treba viac cakat.
@folgaria22 my sme sa zacali snazit v marci -po 6 mesiacoch, mame za sebou teda dva cykly snazenia neuspesne
@anjelik1989 drzim paste 🙂 robili ste nieco pre zvysenie uspesnosti? nejake vitaminy, diety a pod?
Nie vobec 🙂 nechali sme tomu volny priebeh...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.