Ahojte, kočky máte skúsenosti s Inofolic? Pomohol Vám? Po akom čase ste si našli dve čiarky? Mám objednaný momentálne, tak chcem skúsiť.
Ďakujem pekne za odpoveď
@mima194 mne ho odporucila lekarka este pred planovanym pocatim a otehotneli sme hned ale neviem sa vyjadrit ci to malo suvis 🤣 zvysok balenia som dala kamoske ktorej sa nedarilo a aj im sa vtedy zadarilo. Ale teda ja som si davala kazde druhe rano inofolic a manzel kazde druhe rano flolandrol, ta muzska verzia.
Ďakujem Vám všetkým za informácie.
@mima194 ja som začala brať v polovici novembra a včera som zistila že som tehotná 😍 pri prvom hneď na druhý mesiac 🥰
Druhy mesiac som ostala tehotna (nedatilo sa viac ako 2 roky)
@abcmajacba gratulujem 🍀🍀🍀tal snáď zaberie aj u nás, teším sa z vás 😊
Po 3 mesiacoch užívania+ Gynex kvapky
@mima194 ďakujem a držím palce 😉
Po mesiaci od užitia Inofolicu som si našla dve čiarky a dnes mám už skoro 3 mesačného zdravého synčeka 🙂 a nedarilo sa nám prirodzene otehotnieť rok
Ked ste ho začali brat stalo sa Vám že Vám meškala ms? Ak áno koľko?
Holky, mam napredaj jedeno cele balenie Inofolic premium, jedno cele balenie Folandrolu a jedny nenacate kvapky Gynex 😊 ak mate niektora zaujem, napiste spravu, dohodneme sa na cene 😉
@mima194 ja som ho brala i ďalej tak mi poradil dr. A brala som ho v kuse 😉
@yvona2102 ja som začala keď mi prišli čo bolo v polke cyklu a práveže som mala dlho spinenie asi 5dni pred MS ktorá prišla o pár dní skôr ako obvykle na 28 deň a druhá MS na 30 deň 😉
@abcmajacba ja ho beriem asi dva týždne po ovulke som začala, cez ovulku sme sa snažili a teraz mi už tretí deň meškajú... no test negatívny tak neviem 😭
@yvona2102 Hm...tak ti to možno ozaj posunie MS, čítala som už i také a možno bude čiarka o pár dní 😉 a aj keby, nebuď smutná, podarí sa nabudúce 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mima194 ja ho beriem asi tyzden s gynexom tak som zvedava 🙂