Kedy ste mali druhé bábo po sekcii?

simonkabianka
29. okt 2016

Ženy viem že po sekcii sa nesmie min.pol roka až rok otehotnieť a tak sa vás chcem spýtať kedy ste mali druhé bábo po cisárskom? 🙂

cicuska9999
29. okt 2016

Po 4,5 roku 🙂

liz_lemon
29. okt 2016

2 roky 4 mesiace
ale je kopec zien, co otehotneli hned po prvom porode, a vsetko dopadlo dobre

kvetulienka253
29. okt 2016

Po roku, detičky majú rozdiel 21 mesiacov, bez problémov

benny11
29. okt 2016

počkala som si rok a mesiac..... 😀

barboritta
29. okt 2016

19 mesiacov

ikabu
29. okt 2016

Nam vyslo po 3,5 roku 🙂

elizita
29. okt 2016

Mne dr povedala ze o 2 roky mi odporuca az otehotniet. So mnou bola 1 den v porodnici baba,co mala prve cisarskym a druhe cisarskym po 18 mesiacoch.. zalezi aj ako sa aj ty sama citis. Mna napr stale dost bolieva jazva,tak sa s tym neponahlam...

orsi_h
29. okt 2016

A druhe ste mali cisarskym ci prirodzene? dakujem

bestmate
29. okt 2016

A ako ste rodili? Znova cisarskym vsak?

zorilka
29. okt 2016

My sme neplanovali a podarilo sa nam druhe :-P. V case porodu budem 21mesiacov po sekcii :-/

fifina461
29. okt 2016

do roka a do dna 😅 😅 😅 😅 😅

miriam11
29. okt 2016

@simonkabianka po 4,5 roku a prirodzene

barboritta
29. okt 2016

@bestmate
@orsi_h nemusi byt vzdy cisarak, ja som sla prirodzene po 19 mesiacoch. Zavisi od zdravotneho stavu rodicky aj dietata aj od lekara.

orsi_h
29. okt 2016

@barboritta dakujem 🙂

janett_6
29. okt 2016

Do roka a 5 mesiacov a po10 rokoch všetko cisarsky

iwuskaaa
29. okt 2016

Ja som rodila 2 roky po sekcii a opäť sekciou.

bestmate
30. okt 2016

@barboritta nemusi ale vacsinou sa to opakuje. Inak ja som obe baby rodila normalne a nechcem prehanat ale za ten cas co som ja cakala na rodenie ma predbehlo asi 15 zien, islo to tam ako na pase, narezat, vybrat, zasit. Je to vobec nutne sa nechavat rezat?

simonkabianka
autor
30. okt 2016

@bestmate no mna rezať museli keďže.malá bola u mňa už pridusená ale druhé bábo by som chcela asi radšej prirodzene alebo ak by bol nutný cisarak ta pod epidurálom už nie pod celkovou

rica1
30. okt 2016

@simonkabianka ja idem teraz na sekciu rozdiel od prvej sekcie po tuto 17mesiacov a nesla by som rodit prirodzene po sekcii ja osobne nie ale poznam baby ze aj po dvoch sekciach sli prirodzene a dobre a rozdiel bol max 2roky

hors
30. okt 2016

ja som rodila sekciou a druhu som mala po 3r a 1 mesiac presne :0) ties sekcia 🙂

orsi_h
30. okt 2016

@bestmate vela zien sa nenecha schvalne rezat. ja som velmi tuzila po prirodzenom porode, no nepomohlo nic, maly nesiel, tak ma akutne brali rezat. A poviem ti, neprajem to nikomu.

alexandra206
30. okt 2016

ja som otehotnela 3mesiace po cs....a potom som rodila normalne maju rodiel 13m

barboritta
30. okt 2016

@bestmate ja som sekciu musela mat kvoli polohe malej, pri dalsom porode nik neriesil co ja chcem. Castejsie ma kontrolovali a mala som viac lekarov pri porode.cisarak len v akutnom pripade. Aspon za mna

simonkabianka
autor
30. okt 2016

@alexandra206 a nebála si sa že ti praskne jazva alebo niečo také?

alexandra206
30. okt 2016

@simonkabianka ja som mala naplanovanz aj cs ale rozbehlo sa to skorej tak mi povedali ze bude lepsie normalne...aj ked mmozno keby zas rozhodnem sa inac bo som mala zly porod ale tak to bol len moj

rica1
30. okt 2016

@alexandra206 aktory tt a den bol naplanovany cs a kedy sa to rozbehlo?? ja idem na cs 38+2tt

alexandra206
30. okt 2016

@rica1 termin Cs...5dni pred terminom a rodila som tyzden pre planovanou cs

rica1
30. okt 2016

@alexandra206 no ja mam cca 10dni pred terminom

simonkabianka
autor
30. okt 2016

No ja sa terau bojím :D lebo ako áno s.mužom používame ochranu myslím tú najúčinnejšiu vraj. HAK nemám toho sa bojím ale neprišla mi ešte MS a to som ju mala už po pôrode hoc som vtedy kojila teraz už nejaký týždeň dva nekojím a MS stále nikde myslíte že to mám riešiť už? Od pôrodu mám len 4 mesiace

kristinka86
30. okt 2016

@bestmate Niekedy to nutné veru je. Mnoho žien chcelo rodiť normálne a do poslednej chvíle dúfali, že sa im to aj splní. Vrátane mňa. No keď sa nedalo, tak sa nedalo. 😔
@simonkabianka Medzi prvými dvoma máme odstup cez 3 roky, no posledné sa nám podarilo, keď mala dcérka 14mesiacov. Teda, nedávno sa narodilo tretie bábo a dcérka má 22 mesiacov. 😉 Jedna mamička od nás otehotnela hneď po šestonedelí, bola tiež po SC. Všetko prebehlo bez komplikácii, normálne donosila bábo a nemala žiadne problémy, no druhé bolo tiež na SC.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre