Ahoj, chcem sa spýtať kedy ste mali menštruáciu po vyvolavacke? Je 4 deň a menštruácia nikde.
@veronikita1997 ja tiež do 5-6 dni. A naposledy keď som ju dostala tak až na 14 deň prisla ms , presne keď som išla gynde že pichne druhu 🙄
@mattkapd takže ešte len príde? Preto sa pýtam lebo mrchu som mala dostať 9.3. Mam 35 dňove cykly, ovul bola 29.3. Na krvné testy som šla 12. 4. Šla som skoro možno a preto krvné testy vyšli negat?
Pardon vstane 9.4 som mala dostať menštruáciu
Prepáčte za moje preklepy. Menštruácia mala som mala dostať 9.4.
@veronikita1997 ja mávam tiež nepravidelne cykly raz som išla na vyvolávacku menzes už neprišiel lebo som bola tehotná..mne doktor hovoril ze do dvoch týždňov príde menzes ak ste tehotná tak menzes nepríde.. Keďže vám mala prísť 9.4 MS tak keby spravíte teraz test tak by ste vedela ci čakať alebo už nečakat menzes.. Držím palčeky aby vám to dopadlo tak ako si prajete
10ty den. 2 tyzdne su normalne..
@veronikita1997 na 16 den od pichnutia
Ahoj prosím váso radu , po vyvolavacke som mala veľmi slabú menštruáciu, trvalá len tri dni, potom 2 dní hnedý výtok. Prosím vás má stim niekto skúsenosti.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@veronikita1997 na 12 deň prvý krát a druhy krát presne na 14ty den