Zdravím,chcem sa poradiť čo si myslíte.
Momentálne mi hapruje cyklus cca rok nieje to také strašné čo povedal aj gyn. Cyklus mám striedavo 28 dní niekedy 25,23 naposledy.
Robím si ovu testy, tento mesiac som začala skôr testovať,9 deň cyklu bolesť v podbrušku aj ružovkasty hlien. Takže zrejme ovulujem.
Mala som preventivku u gyn 15 deň cyklu som bola a on mi povedal že momentálne ovulujem.
Nevyznám sa v tom ukazoval mi vajíčko a prasknutú tekutinu..
Nechápem kedy bola ovu.A v lekárskej správe napísané V cavum douglasi niečo vypotku okolo 1.ovaria.
verila by som skor doktorovi nez testom, viem ze na sone to mozu vidiet, vela zien tam chodi si povedat kedy ovuluju
veru ze mozes gynekologa poziadat o pomoc pri urceni ovulácie, aj sa to nejak vola, ta metóda, google 🙂 lebo podrobnosti neviem, ja pri ovulacii citim velmi silnu bolest, aj z ktorej strany sa uvolnilo vajicko, a libido totalne vystrelene ☺️ takze, som vzdy vedela. kedy... ale keby som nevedela, tak ja som za meranie bazalky, plus pomoc doktora
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.