ÁNOO pýtam sa to aj ja..nie neočakávam ,že ste doktori a nevravte mi, že keď ste aj vy plánovali, že ste si nerobili testy 😉 (skoro stále)
mňa zaujíma...momentálne mam plodne dni..dnes ovuláciu a včera a dnes sme mali...áánoo pohlavný styk :D a nedávame si vôbec pozor...kedy si asi možem urobiť test?Mám 14 dni do,...ale takaá som nedočkavá,. že ma porazíí.😨🔨
s testíkmi máš čas...ja som tá čo sme deti neplánovali a ani som sa netestovala. test mi mm kúpil raz pri 3 tehu....poslal ma to ocikať a potom sme už len čumeli na tie 2 čiarky -samozrejme najskôr sme museli prečítať že čo to vlastne znamená....potom sme test zahodili so slovami to bude asi nejaká hlúposť....nebola. Dcéra už chodí do školy.
Tak 10dpo-12dpo by ti mohlo ukazat... Samozrejme naj je po vynechani ms, kedze biochemicke tehotenstvo sa tiez moze prihodit, ale chapem ta ze chces co najskor vediet... 😉😊
A možno ani nie :-/
@ona12 ja som ta co si stale robi testy. Uz mi manzel nadava ze mi sa zblaznim. Uz mi meska 6 dni a stake negativne. A ano robila som si 5 po styku 🤔🤗 pri prvom tehu sa mi objavili 4 dni ked mi meškali ale to som nebola taky blazon este ze aom si robila stale testy. Bohuzial sa vtedy neujalo 😔
@z1984 ak je takýto problém tak k lekárovi...už by mohol niečo vidieť ak si tehotná....myslím že tu niekto už písal že test neukázal 2 čiarky - až po nejakých 2 týždńoch od vynechania menzesu...
@deti95060810 tak to som bola prvy krat a nic nevidel len ze man zvysene hcg.Poslal ma domov nasadil mi duphaston. A potom som zacala krvacar
@ona12 no mozno neuveris, ale tehotensky test som si v zivote robila asi 10x, 5x, lebo meskali a bola sanca, aj ked sme sa nesnazili, a 5x, lebo sme sa snazili a meskali - z toho 4 pozitivne (po prvom som si urobila o par dni dalsi) = 2 deti. Ziadny stres, ziadne sledovanie cyklu, len viac sexu po 14. dni cyklu, kedze ja mavam 28 dnovy aj 40 dnovy (jupiiiii), ziadne zakladanie tem "mam 2 dni do MS, vidite ducha?" nebolo potrebne. Krpan trval troska dlhsie, vsak muz aj hovori, ze sa viac vydaril, ze sa viac na nom narobil. 😀 Takze testuj o 2 tyzdne, ked si myslis, ze meskaju.
No akože ja som dnes ráno zvracala také kysele a penu....si robia srandu že mám besnotu...a áno poriesila...neprišla
@ona12 My sme neplanovali tehotenstvo ale uz som v 21tt. 😊 Ja som si spravila test ako mi meskala menstruacia tyzden a hned ukazalo 2 ciarky. Keby mi nemeskala menstruacia ani neviem ze som tehotna ziadne zvracanie ani nic ine co by preukazalo tehotenstvo. Akurat teraz zacinaju bolesti krizov rast brucha a aj pohyb drobca. 🙂
Ahojte hcela by som vedieť vas názor. Včera ro je 13 DC som mala bolesti v podbrusku a na ľavej strane. Bola som aj včera pri gynde a povedala ze mám folikul na ľavom vajecniku a ze nieje este prasknuti. Tak to som včera mala plodne dni a dnes mám ovulaciu ked uz nemam bolesti vajíčko asi prasklo a vydalo sa ba cestu a dnes by ako malo byť oplodnene?? Tak dnes mám tu ovulaciu ci včera? Doktorka mi povedala ze sa máme snažiť včera a dnes. Mala som poh. Styk na 10 A 11 DC. Musíte ze by spermie vydržali až do dneska?? Keď dnes mám 14 DC?? Ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ked vynecha menstruacia. A nie, nerobila som si stale dokoliecka testy. Proste sme si nedavali pozor, nesledovala som ovulaciu a neprivolavala som si priznaky