Kedy si urobiť testy aby spoľahlivo dokázali tehotenstvo

ona12
13. sep 2018

ÁNOO pýtam sa to aj ja..nie neočakávam ,že ste doktori a nevravte mi, že keď ste aj vy plánovali, že ste si nerobili testy 😉 (skoro stále)
mňa zaujíma...momentálne mam plodne dni..dnes ovuláciu a včera a dnes sme mali...áánoo pohlavný styk :D a nedávame si vôbec pozor...kedy si asi možem urobiť test?Mám 14 dni do,...ale takaá som nedočkavá,. že ma porazíí.😨🔨

beky1813
13. sep 2018

Ked vynecha menstruacia. A nie, nerobila som si stale dokoliecka testy. Proste sme si nedavali pozor, nesledovala som ovulaciu a neprivolavala som si priznaky

comika
13. sep 2018

@ona12 Ahoj. Chápem ťa. Ja som si tiež robila testy asi týždeň po ovulácii, ale prvý krát sa objavili || až na 10 deň po ovulacii. Predtým boli všetky negatívne. A v podstate ani nemá zmysel ich robiť skôr. Začni na 9 DPO.

deti95060810
13. sep 2018

s testíkmi máš čas...ja som tá čo sme deti neplánovali a ani som sa netestovala. test mi mm kúpil raz pri 3 tehu....poslal ma to ocikať a potom sme už len čumeli na tie 2 čiarky -samozrejme najskôr sme museli prečítať že čo to vlastne znamená....potom sme test zahodili so slovami to bude asi nejaká hlúposť....nebola. Dcéra už chodí do školy.

axusha
13. sep 2018

@ona12 aj ja som si robila často testy ale nemalo to vyznam . Najrozumnejšie je naozaj počkať do menštruacie . Ja som mala cely čas negativny test. Baby sa na teste ukazalo deň pred menštruaciou (ktora už neprišla)

hennyinnsbruck
13. sep 2018

Tak 10dpo-12dpo by ti mohlo ukazat... Samozrejme naj je po vynechani ms, kedze biochemicke tehotenstvo sa tiez moze prihodit, ale chapem ta ze chces co najskor vediet... 😉😊

lubik87
13. sep 2018

@ona12 veď aj na teste máš písané že po koľkých dňoch od styku už môžeš robiť ..sú citlivé od 5 dní potom od 10 dní . Ale zbytočne vyhodené peniaze...počkaj do.ms ak bude meškať aj jeden deň tak sprav a už budeš vidieť možno aj čiarky....

ona12
autor
13. sep 2018

A možno ani nie :-/

pininka
13. sep 2018

@ona12 ja som si robila 5 dni po styku a bolo tam uz dve ciarky. Nikdy som nevydrzala az ked mi zacala meskat ms

ona12
autor
13. sep 2018

@pininka no lenže to záleží kedy si mala styk...ci?

pininka
13. sep 2018

@ona12 ale ved ty vies kedy si ho mala. Ja som si sledovala plodne dni vedela som kedy k tomu doslo. To ze bude test negativny este neznamena ze niesi tehu.

ona12
autor
13. sep 2018

@pininka no ja mám dnes ovulaciu a včera aj dnes bolo TUTU mutu

pininka
13. sep 2018

@ona12 skus o taky tyzden,to uz by malo ukazat

evittam
14. sep 2018

@ona12 A k comu je dobré ocuravat testy stále dookola? Suhlas s
@beky1813
Ale ak tato urobi šťastnou tak ho ocuraj rovno aj po "tutu mutu". Inak medzi dospelými sa tomu hovorí milovania,pohlavny styk, sex,....😉

ona12
autor
14. sep 2018

Ale ja som
@evittam moja mamina stále hovorila TUTU MUTU a mne sa to páči

evittam
14. sep 2018

@ona12 Co si?

z1984
14. sep 2018

@ona12 ja som ta co si stale robi testy. Uz mi manzel nadava ze mi sa zblaznim. Uz mi meska 6 dni a stake negativne. A ano robila som si 5 po styku 🤔🤗 pri prvom tehu sa mi objavili 4 dni ked mi meškali ale to som nebola taky blazon este ze aom si robila stale testy. Bohuzial sa vtedy neujalo 😔

deti95060810
14. sep 2018

@z1984 ak je takýto problém tak k lekárovi...už by mohol niečo vidieť ak si tehotná....myslím že tu niekto už písal že test neukázal 2 čiarky - až po nejakých 2 týždńoch od vynechania menzesu...

beky1813
14. sep 2018

@ona12 a ozaj, priatela a susedu si uz poriesila?

z1984
14. sep 2018

@deti95060810 tak to som bola prvy krat a nic nevidel len ze man zvysene hcg.Poslal ma domov nasadil mi duphaston. A potom som zacala krvacar

majka99999
14. sep 2018

@ona12 no mozno neuveris, ale tehotensky test som si v zivote robila asi 10x, 5x, lebo meskali a bola sanca, aj ked sme sa nesnazili, a 5x, lebo sme sa snazili a meskali - z toho 4 pozitivne (po prvom som si urobila o par dni dalsi) = 2 deti. Ziadny stres, ziadne sledovanie cyklu, len viac sexu po 14. dni cyklu, kedze ja mavam 28 dnovy aj 40 dnovy (jupiiiii), ziadne zakladanie tem "mam 2 dni do MS, vidite ducha?" nebolo potrebne. Krpan trval troska dlhsie, vsak muz aj hovori, ze sa viac vydaril, ze sa viac na nom narobil. 😀 Takze testuj o 2 tyzdne, ked si myslis, ze meskaju.

ona12
autor
14. sep 2018

No akože ja som dnes ráno zvracala také kysele a penu....si robia srandu že mám besnotu...a áno poriesila...neprišla

mima_123
14. sep 2018

@ona12 My sme neplanovali tehotenstvo ale uz som v 21tt. 😊 Ja som si spravila test ako mi meskala menstruacia tyzden a hned ukazalo 2 ciarky. Keby mi nemeskala menstruacia ani neviem ze som tehotna ziadne zvracanie ani nic ine co by preukazalo tehotenstvo. Akurat teraz zacinaju bolesti krizov rast brucha a aj pohyb drobca. 🙂

lacibo
14. sep 2018

@ona12 tri dni po vynechanej menštr. mi ešte vyšiel negatívny, pozitívny bol až týždeň po predpokladanom nástupe menštruácie..asi tak..

gabca295
20. sep 2018

Ahojte hcela by som vedieť vas názor. Včera ro je 13 DC som mala bolesti v podbrusku a na ľavej strane. Bola som aj včera pri gynde a povedala ze mám folikul na ľavom vajecniku a ze nieje este prasknuti. Tak to som včera mala plodne dni a dnes mám ovulaciu ked uz nemam bolesti vajíčko asi prasklo a vydalo sa ba cestu a dnes by ako malo byť oplodnene?? Tak dnes mám tu ovulaciu ci včera? Doktorka mi povedala ze sa máme snažiť včera a dnes. Mala som poh. Styk na 10 A 11 DC. Musíte ze by spermie vydržali až do dneska?? Keď dnes mám 14 DC?? Ďakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre