Ahojte .. s priateľom sme mali sex 1.4 a dal všetko do mňa tak isto aj nasledujúci deň.. mám týždeň pred menstruaciou.. čo myslíte? Kedy si mám spraviť test? Mali ste to niektorá tak isto? Že ste mali sex pred menstruaciou a práve vtedy ste otehotneli? A dostali ste Potom? Ďakujem za odpovede
@veronikaszabova práveže neviem ..lebo mne sa menstruacia meni.. raz mám 28 dní a raz 25 a potom zas 32 vseliako.. preto sa musí aj ovulacia meniť..
Tak uz len pockat, ci bude menzes meskat
@vaneschcezistit21 tak potom je potrebne si robit ovulacne testy alebo podla hlienu si odsledovat.
kedze mas cca tyzden pred ms, ovulaciavmohla byt pred tyzdnom. vtedy ste nemali sex ?.
ak si nesleduješ cykus, je to všetko len v teoretickej rovine. ak ti bude meškat az potom vyskušaj testovat. tyzden pred MS nieje ovulacia. ak by bola, tak si 2 tyzdne pre ms. ta faza od ovulky po ms je konšatnaá cca 12-14 dni. len ta faza pred ovulciou sa moze rozne menit.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vaneschcezistit21 otehotniet mozes len v case ovulaciu. Ak si ju vtedy nemala, nemas ako otehotniet
Test - v case vynechania menstruacie