Kedy si počas dňa robiť ovulačný test?

deniska652
16. okt 2018

Baby, ovulačný test si môžem spraviť hocikedy počas dňa ?

katka17787
16. okt 2018

@deniska652 najlepšie každý deň o tom istom čase a myslím , že je tam pisane, že najlepšie okolo 12-13 ale to si nie som ista

monane
16. okt 2018

najlepšie je to vraj okolo obeda alebo tak do 16 ale nie hneď ráno a isto nie z prvého ranného moču 🙂

jesenna
16. okt 2018

Na nete sa píše, že sa má robiť medzi 10:00 až tuším 20tou. Mne osobne sa nedarí ho robiť vždy v rovnakú hodinu, ale či ho robím o 12tej, alebo 5tej poobede, nevidím tam veľmi rozdiel. Len by sa nemalo moc pred testovaním piť, aby moč nebol slabý.

deniska652
autor
16. okt 2018

Je podľa vás pozitívny ?

sivana09
18. okt 2018

@deniska652 myslim, ze je pozitívny. Ja som skusala len take pruzkove jednoduche a tie mi vzdy ukazovali jednu ciarku silnu a tu druhu slabu.. a ked uz bol pozitvny tak sa iba intenzita tych ciarok vymenila.. ta "ovulacna" bola silna a ta kontrolna slaba.. rovnake som nemala na ovulacnom nikdy.. a spat k hlavnej otazke, ja som si ovulacny test robila tak pre istotu ked som prišla domov z prace okolo 18tej..ale ked uz sa mi blizil čas ovulácie, robila som dvakrát denne, prvykrat to bolo z druheho ranneho mocu a druhykrat tiez takto vecer

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre