Dobrý deň,
som pár týždňov po potrate a partner začal užívať folandrol. Myslíte si že sa môžme snažiť po 1 cykle a teda je postačujúce keď užije len1 balíček? Alebo je potrebné počkať dlhšie.
Mal zhoršených spermiogram aj morfológia, aj pohyblivosť aj kvalitu.
Potratila som už druhýkrát avšak medzitým mame dieťa.
Po prvom potrate tiež užíval folandrol iba mesiac, hneď sme skúsili a podarilo sa a mame zdrave dieťatko.
Tehotenstvo z tohto druhého potratu bolo trosku prekvapením, preto neuzival vtedy tieto vitamíny. Preto ma zaujíma ci to podľa vás a vašich skúsenosti môže zabrať už mesiaci a môžme skúsiť alebo radšej počkať?
(Mame aj iné vyšetrenia a preventívne beriem lieky, čo sa mojej strany tyka)
Neviem ci si nala kyret alebo nie ale ja som mala v 07/2023 MA - dali mi misoprostol nemala som kyret hned s prvym menzesom som otehotnela dnes som v 11 tt 😊 gyn to odklepla. Pokial sa nerobi kyret ak ano tak sa caka aspon 3 M
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Aspon 3m sa odporuca uzivat,tolko aj trva obnova spg priblizne,ak sa medzitym nevyskytne choroba,atb a pod. Po potrate bol kyret? Mala som MA bez kyretu a odporucali mi o 3m.