Ahojte prosím vás poraďte mi,som po spontánnom potrate (28.10. 2018) práve mi skončil 1.menzes .
Chcem vás poprosiť o rady, kedy sa začať snažiť. Co pomohlo vám ? Ja užívam Inofolic Combi a teraz aj Agnucaston.
Ďakujem ❤
Ahoj, ja som si tým, žiaľ, prešla tiež. U mňa MA zistený 23.11, kyretáž 27.11, prebehla už aj prvá MS a lekár povedal, že sa môžeme začať snažiť. Strach ne neopísateľný, no detičky ešte nemáme a som po 30 tke, takže zbytočne vyčkávať nemá význam 🙂 Prajem všetko dobré ❤
Ďakujem ❤
Nemate náhodou nejaké typy, na úspešné oplodnenie? Myslím tým nohy hore po styku a pod....
Mne zomrel syn v 18tt teho a dr povedala ze mozeme sa hnet Po prvej menstruacii snažit. Citala som o tom študie anglickych štatistikov že ženy ktore otehotneju praveze do 3m Po potrate maju štatisticky bezproblemovejšie teho ako tie čo počkaju a plodia neskor.. nohy hore je blbost klucove je snazit sa tak den dva pred ovulaciu . Alebo jednoducho sa snažit kazdy druhy den
Ja som bola na čistení 7.11. V 7tt. A gyn. povedala,ze môžme po druhej menštruácii,tak to už nechavame na náhodu.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zacat mozes hnet ked sa na to emocionalne citiš.