Kedy sa vám podarilo otehotnieť po laparoskopii?

amalka2021
9. okt 2021

Pekný večer chcela by som sa spýtať kedy sa vám po laparoskopi podarilo otehotnieť..keďže 28 týždni som potratila po 5 mesiac som zase otehotnela no žiaľ to bolo mimomaternicove.. A podstúpila som laparoskopiu..... A či po laparoskopi sa vám už podarilo vynosit dieťa... Ďakujem veľmi pekne.

maria898
9. okt 2021

@amalka2021 mne sa podarilo po 3 mesiacoch zhruba ale bol to skory potrat qlebo biochemicke alebo co... Tak ideme skusat dalej

bebotka
9. okt 2021

@amalka2021 Ono laparoskopia s tým nemá nič spoločné, pri nej sa zdiagnostikuje vnútro a hľadá sa príčina napr. pri neplodnosti sa zisťuje priechodnosť vajcovodov, stav maternice z vnútra či tam nie sú nejaké abnormality, ktoré by bránili tehotenstvu, vezme sa vzorka endometria. Niekomu sa podarí po laparoskopii otehotnieť, ale to hlavne ak sa vykoná priechodnosť tak sa môže zadariť, ale na donosenie to vplyv nemá.

elenajezova
9. okt 2021

Mne sa podarilo hneď.. Bol to zázrak.

kvetka14
9. okt 2021

@amalka2021 brala som potom 3 mesiace antikoncepciu a hneď po vysadení sa podarilo ☺️ teraz sa snažíme o druhé tak hádam to vyjde...... držím vám palce nech to vyjde čo najskôr ☺️

amalka2021
autor
9. okt 2021

@kvetka14 ďakujem pekne

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre