Ahojte,
snažíme sa o bábatko 5 mesiacov,na odporucenie beriem inofolic,chcela by som sa informovať nakolko mi 23.11. skončila ms či má niektorá z vás skúsenost s otehotnením aj v krátkom čase hned po skončení ms ? alebo radsej pockaj do ovulky? Ďakujem za všetky rady 🙂
Ako cakat do ovulacie? Ved ked nebude ovulacia, nebude sanca otehotniet.
Majte sex preto, lebo chcete, nie kvoli "plodeniu"
@veronikaszabova áno to vieme ale chcem vediet ci má niektorá ženy skúsenosť že aj tesne po skončení ms otehotnela
Pokial ma zena vtedy ovulaciu, tak moze aj skoro po menzese otehotniet.
Určite sú aj také ženy, určite aj také, ktoré otehotneli počas menštruácie, po menštruácii, pred, počas splnu, počas úplnku atď atď.
Áno. Deň-dva po menštruácii som otehotnela. Netreba na to myslieť, každý druhý deň sex a bude to.
Prosim ta nastuduj si nieco o tom. Par dni po MS ti zacinaju plodne dni a neviem co myslis “otehotnela hned po MS” ale v tom case ti zacinaju plodne dni co znamena, ze mas vnutri prostredie, vdaka ktoremu spermie preziju v tebe vraj niekedy az 7 dni, to znamena, ze oni si “pockaju na vajicko”, teda na ovulaciu. Proste po MS majte kazde 2-4 dni sex a ak ste obaja zdravi a bude vam dopriate, trafite takto ovulaciu. Proste cely cas budes mat v sebe nejake spermie a nemusis sledovat kedy mas ovulaciu, ale ked uz sa vajicko spusti, je vysoka sanca na otehotnenie. Nam to takto vyslo na prvy sup a kamoske tiez. Najvacsia blbost je na ovulaciu cakat, vraj aj silny orgazmus ti moze sposobit puknutie folikulu, cim sa uvolni vajicko aj mimo predpovedanej ovulacie. Podla tvojho pristupu by baby, co maju nepravidelny a dlhy cyklus nemali sancu otehotniet...
treba to skusat stale, ked mate chut. najhorsie je, ked si to zena presne pocita a iba vtedy chce mat sex so svojim manzelom. najlepsie bude, ked to nebudes riesit. vtedy zeny aj najrychlejsie otehotneju.
Ahoj, ja mávam ovulaciu po MS, ale mam kamarátku, ktorá otehotnela počas MS... Domenstruovala a ďalšia neprišla, teraz ma krásneho 3 ročného chlapčeka... poradil jej to lekár keď sa im dlho nedarilo...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prečo čakať do ovulacie. Veď sa treba milovať priebežne, aspoň každý druhý deň.